Peruttu! La-su 23.-24.5. (klo 10-17, klo 9-17) Aromaterapian peruskurssi, Jenna Puustinen

Kouluttaja Jenna Puustinen on Aromafoorumi ry:n puheenjohtaja. Peruskursseilla käytetään vaihdellen eri merkkisiä laadukkaita eteerisiä öljyjä ja kaikki kurssilla opittava on sovellettavissa minkä tahansa merkkisiin aitoihin eteerisiin öljyihin.

Kurssi antaa kattavat teoriatiedot turvallisesta aromaterapiasta ja sen hyödyntämisestä, mm. oman hyvinvoinnin edistämisessä. Kurssista saa todistuksen ja se sopii niin eteerisiä öljyjä työssään käyttäville (esim. hieroja, kosmetologi, luontaishoitaja) kuin omaksi iloksi opiskeltavaksi.

Kurssilla ei tehdä hoitoja. Käymme läpi tieteellisiä tutkimuksia, eteeristen öljyjen laatukriteerit sekä oikeaoppiset käyttö- ja säilytystavat, turvallisuusseikat ja käytön vasta-aiheet. Syvennytään tarkemmin väh. 12 eteeriseen öljyyn käyttötapoineen ja tutustutaan myös hydrolaatteihin sekä kasviöljyihin.

Hinta 148,80 € (sis. alv 24 %). Ilmoittautumiset sähköpostilla (miel. 6.5. mennessä) jenna(at)mielirohto.fi . Ks. kotisivut .