La 6.3. klo 10-18 Vapaaksi kuoresta, Sanna Suutari & Luke Hay

Vapaaksi kuoresta -päivän aikana tutustutaan käytännön kautta siihen, mitä Self inquiry on ja paneudutaan yleisesti kärsimyksen syihin. Erilaisten harjoitusten kautta opitaan, miten itseä koskevista tietoisista ja tiedostumattomista uskomuksista voi vapautua. Yhdessä tarkastellaan lisäksi eri pelkoja ja tutustutaan siihen, mitä tiedostumaton syyllisyys on. Yleisesti päivä auttaa vapautumaan eri kärsimystä tuottavista uskomuksista ja muistoista sekä niiden vaikutuksesta arkielämässä. Harjoituksilla on henkisen hyvinvoinnin lisäksi myös fyysisiä oireita parantava vaikutus. Lue lisää: Sateenkaarisanomat, nro 45, s. 13.

Sanna Suutari on itsetuntemus -ja ihmissuhdeohjaaja. Hän on  kirjojen Maailman lyhyin matka ja Kuoren läpi vapauteen kirjoittaja. Luke Hay on sertifioitu Living inquiry -ohjaaja. Heillä molemmilla on monen vuoden kokemus syvällisestä itsetuntemuksesta ja muiden tukemisesta tällä samaisella polulla. Päivän aikana on lounastauko ja kahvitauko. Tuo mukanasi lounasta (sen voi säilyttää ja lämmittää paikan päällä). Vaihtoehtona on syödä alakerran Navetta kortteliravintolassa. Talo tarjoaa kahvin/teen. Puhekieli on suomi.

Osallistujamäärä on maks. 8 henkilöä + ohjaajat (Sanna & Luke). Osallistumismaksu  95 €. 

Ilmoittautumiset: sanna(at)vapaaksikuoresta.com Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä. ♥ Sanna & Luke

www.vapaaksikuoresta.comwww.freedomfromtheshell.com