Syyskausi 2019 – ohjelmalisäyksiä

Marraskuulle

Pe 29.11. klo 17.30-21, PERHEKONSTELLAATIOILTA, ohjaajana FT Mariel Mansoniemi.
Mariel Mansoniemi on kokenut konstelloija ja käynyt läpi useita konstellaatiokoulutuksia sekä valmistunut kolmantena suomalaisena Somatic Experiencing -traumaterapeutiksi. Hän on myös ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Perhekonstellaatio sopii kaikille, jotka kokevat haasteita elämässään ja ovat halukkaita todelliseen muutokseen!

Illan hinta on 60 euroa ja voit ilmoittautua suoraan Marielille mmansoniemi(a)gmail.com tai linkin kautta .

Perhekonstellaatiossa istumme piirissä ja osallistujat saavat mahdollisuuden tutkia omaa sisäistettyä perhesysteemiään joko oman tai muiden konstellaatioiden kautta. Saat siis tutkia keihin oikeastaan oletkaan yhteydessä haasteidesi kautta ja mitä heille on tapahtunut ja miten tämä kaikki elää yhä tänä päivänä sinussa. Perhekonstellaatiossa sisäiset suhteemme ja suhtautumisemme elämämme ihmisiin ja itseemme tulevat näkyviksi lempeästi ja selkeästi. Kun tunnet ja näet juuresi, saat lahjaksi myös yhteyden voimaan, jota juuristasi virtaa. 


Joulukuulle

Su 15.12. (klo 10-18, vahvistetaan) REHELLISYYSPÄIVÄ, Seán Middleton & Essi Tolonen

Rehellisyyspäivä on mahdollisuus olla oma itsesi ja kertoa, miltä sinusta tuntuu sekä mitä haluat, juuri nyt. Päivän aikana löydät ja havannoit omia tapojasi rajoittaa ja pitää ”mölyt mahassa” eli mikä saa sinut hiljenemään. Rehellisyyden ilmapiirissä voit turvallisessa ympäristössä mennä omien mukavuusrajojen ulkopuolelle ja kohdata itsessä nousevia tunteita ja uskomuksia sekä päästä kosketuksiin kehossasi olevien tuntemusten kanssa. Tervetuloa ensikertalaiset ja asiaa enemmän harrastaneet. 

Rehellisyyspäivä on englanniksi ja apua saa kääntämiseen, mutta koko päivän kestävää tulkkausta ei ole. Välttävä englanninkielen ymmärrys on riittävä, ja teemme myös osan harjoituksista suomeksi.

For event description in English, see Facebook (events).

Hinta 90€ (ota yhteyttä, jos raha on ongelma sinulle). Ilmoittautuminen p. 050 370 0338 ; essi.tolonen(a)naurujooga.fi tai sean(a)middleton.de

Seán Middleton on harjoittanut ja opiskellut Radikaalia rehellisyyttä omassa elämässään 4 vuoden ajan ja on valmistumassa Radikaali rehellisyys -ohjaajaksi. Naurujooga- ja ilmaisukouluttajana tunnettu Essi Tolonen on Seánin kihlattu ja toimii apujärjestäjänä sekä on opiskellut radikaalia rehellisyyttä reilun vuoden.