Huhtikuu 2020

Kurssit ja tapahtumat

tammikuu | helmikuu | maaliskuu |huhtikuu | toukokuu


Peruttu! To 2.4. klo 18.30 Oksitosiinibaari -luento, Ansa Lybeck

Aiheena läsnäolevan kosketuksen vaikutukset ja merkitys henkisen kehityksen työkaluina. Tule kuuntelemaan ja saamaan uutta virtaa elämääsi ja ihmissuhteisiin. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen). Järj. Turun henkinen keskus ry.


Peruttu! Su 5.4. klo 12-19 Tantrinen syväsukellus, Maa-Ilma Tantra

(Aihe tarkentuu) Pidempi kesto mahdollistaa syvemmän ja rauhallisemman matkan itseen sekä käsillä olevaan teemaan. Välissä tauko, mukaan omat eväät. Ilmoittautumiset: maailmatantra(at)gmail.com | http://www.maailmatantra.com


Peruttu! Ke 15.4. klo 18 Viestinvälitysilta – hyvän henkimaailman ohjauksessa.

Vapaaehtoinen oviraha. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys Ry. Lisätiedot: henkisyys.thky(at)gmail.com tai p. 044 783 3888. | https://www.henkisyys.fi


Peruttu! To 16.4. klo 18.30 Reijo Oksanen: Sufilaisuus, Islamin sisäinen opetus -luento

Opetusten kolme “pylvästä” ovat suufit Jilani, Ibn Arabi ja Rumi. Suufi-teitä on useita kymmeniä. Kuulet myös luennoitsijan omia kokemuksia. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen). Järj. Turun henkinen keskus ry.


Muuttunut! Pe 17.4. Kirsi Grenin vastaanotto: selvänäköinen kanavointi (istunnot vain etänä puhelimitse).

Valon viesteillä tukea ja opastusta oman elämän teemoihin. Ajanvaraus: 30 min./49 € tai 45 min./59 €.
(Ajanvaraustietoihin oma nimi ja puh.) p.040 580 7610, kirsi.gren(at)aurinkohoitola.fi. | https://www.aurinkohoitola.fi/


Peruttu! La 18.4. klo 10-17 Perhekonstellaatio -työpaja, Raija Rantola ja Mariel Mansoniemi

Kahden taitavan perhekonstellaatiomenetelmää käyttävän terapeutin työpaja, joka avartaa tietoasi ihmissuhteista erilaisissa yhteisöissä. Tällä kurssilla keskitytään oman perheen ja lähisuvun konstellaatioihin.

Raija Rantola:Tutkimme konstellaatiomenetelmällä omia ylisukupolvisia tunteita ja tarinoita. Menetelmä on draamamenetelmä, jossa muut rakentavat sinun tarinasi ja sinä saat vain katsoa ja eheyttää omaa kokemustasi.  

Mariel Mansoniemi: Perhekonstellaatiossa sisäiset suhteemme ja suhtautumisemme elämämme ihmisiin ja itseemme tulevat näkyviksi lempeästi ja selkeästi.Kun tunnet ja näet juuresi, saat lahjaksi myös yhteyden voimaan, jota juuristasi virtaa. | https://www.dialogi-instituutti.fi/Mariel

Hinta: 90 € (sis. alv) Lisätiedot ja ilmoittautuminen: mmansoniemi(at)gmail.com (Mariel Mansoniemi) tai info(at)debaatti.fi / p. 040 595 5801 (Raija Rantola)


Peruttu! Su 19.4. klo 10-17 Selvänäkötekniikoita -kurssi, Kirsi Gren

Harjoituspainotteinen kurssi selvänäköisen opastuksen lukemiseen energiakentästä kontaktina ja kaukona. Osallistujilta toivotaan hieman perustietoa maadoituksista ja suojauksista sekä reippautta kehittää kanavointitaitoaan.

Kurssin hinta 90 €.(Tämän kurssin aiemmin käyneillä mahd. kertaukseen puolella hinnalla, mikäli tilaa jää.) Lisätiedot ja ilmoittautuminen: kirsi.gren(at)aurinkohoitola.fi, 040 5807610 | http://www.aurinkohoitola.fi


Muuttunut! Ti 21.4. klo 18.30-20 Auratransformaatio-esittely, Kati Heikkinen

Järjestetään Zoom-videokokouksena (vapaa pääsy). Ilmoittautuminen (20.4. mennessä): katinaarre(at)gmail.com

Auratransformaatio on kerran elämässä tehtävä energiahoito, joka päivittää aura- ja energiajärjestelmämme uuden ajan energioihin. Hoidon aikana keho-, mieli- ja energiajärjestelmäämme yhdistetään kaikki meihin kuuluva henkienergia, jonka kykenemme vastaanottamaan.

Henkienergiamme integroituu järjestelmäämme niin, että siitä eteenpäin keho, mieli ja energiamme värähtelevät kaikki samalla taajuudella. Se saa aikaan pysyvän, tietoisuutta laajentavan muutoksen, vahvistaen yhteyttä karisman, ajattelun, intuition ja fyysisen toiminnan välillä.

Hoito vahvistaa henkilökohtaista energiakenttää. Tämä auttaa selviytymään paremmin päivittäisestä elämästä sekä helpottaa suhtautumista ympäristöstä tulevia pieniä ja suuria haasteita kohtaan. Energia ei enää tuhlaannu tiedostamattomalla tasolla vaikuttaviin asioihin, jotka aikaisemmin olivat ristiriidassa oman tahdon kanssa. Kristallienergian avulla on mahdollista saavuttaa syvä sisäinen tasapaino. Ilmoittautuminen (20.4. mennessä) sähköpostilla: katinaarre(at)gmail.com 


Peruttu! To 23.4. klo 18-21 Maa-Ilma Tantran alkeisryhmän työpaja

(Aihe tarkentuu.) Tantrailtojen tarkoitus on tuoda henkiset käsitteet ja tantriset harjoitukset maanläheiseen ja helposti sisäistettävään muotoon. Tervetulleita ovat kaikki sekä ensikertalaiset että tantraa jo aiemmin harrastaneet. Hinta 20 € tai koko kevät 90 €/5 krt.
Lisätiedot ja imoittautumiset : maailmatantra(at)gmail.com

Lisätietoja: Facebook @maailmatantra | http://www.maailmatantra.com


Peruttu! To 23.4 klo 18.30 Sfäärien musiikista tietoiseen Universumiin -luento, Seppo Ilkka

Luento uusille ulottuvuuksille virittäytymisestä Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen). Järj. Turun henkinen keskus ry. |  Lisätietoja: http://www.uusisade.fi/ 


Peruttu! Pe 24.4. klo 18 Rumpupiiri, Hanna Ojanen

Uudenkuun rumpupiiri koostuu harjoituksista, seremoniasta sekä rumpumatkasta. Osallistuaksesi tähän piiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Oma kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua! Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. 

Tuo mukanasi jokin pieni voimaesine yhteiselle keskusalttarille edustamaan sinua (esim. kivi tai koru) ja huivi, jolla voit peittää silmäsi sekä muistiinpanovälineet. Tarvitset myös istuma- / makuualustan ja peiton.

Piirin osallistumismaksu 20 €, maksetaan rumpupiirin yhteydessä käteisellä tai kortilla. Olethan ajoissa paikalla. Lisätiedot ja lmoittautuminen: luovapolku(at)gmail.com.


Siirtynyt! La-su 25.-26.4. (la klo 10-17, su klo 9-17) Aromaterapian peruskurssi, Jenna Puustinen

Kurssi järjestetään toukokuussa (23.-24.5.). Ennakkoon ilmoittautuminen! jenna(at)mielirohto.fi .

Kouluttaja Jenna Puustinen on Aromafoorumi ry:n puheenjohtaja. Peruskursseilla käytetään vaihdellen eri merkkisiä laadukkaita eteerisiä öljyjä ja kaikki kurssilla opittava on sovellettavissa minkä tahansa merkkisiin aitoihin eteerisiin öljyihin.

Kurssi antaa kattavat teoriatiedot turvallisesta aromaterapiasta ja sen hyödyntämisestä mm. oman hyvinvoinnin edistämisessä. Kurssista saa todistuksen ja se sopii niin eteerisiä öljyjä työssään käyttäville (esim. hieroja, kosmetologi, luontaishoitaja) kuin omaksi iloksi opiskeltavaksi.

Kurssilla ei tehdä hoitoja. Käymme läpi: tieteellisiä tutkimuksia, eteeristen öljyjen laatukriteerit sekä oikeaoppiset käyttö- ja säilytystavat, turvallisuusseikat ja käytön vasta-aiheet. Syvennytään tarkemmin 12 eteeriseen öljyyn käyttötapoineen ja tutustutaan myös hydrolaatteihin sekä kasviöljyihin.

Hinta 148,80 € (sis. alv 24 %). Ilmoittautumiset sähköpostilla (viim. 6.4. mennessä) jenna(at)mielirohto.fi . |  http://www.mielirohto.fi


Peruttu! Su 26.4. klo 16 Tai Chi -kurssi, Tian Hua

Kiinalainen voimistelu, energiaharjoitus, jolla lisätään ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia, rentoutumista ja stressinhallintaa, eli terveyttä. Harjoituksessa yhdistetään keho, hengitys, mieli ja bioenergia. Liikkeet eivät ole vaikeita ja niitä suositellaan kaikille ja kaikenikäisille. Miljoonat ympäri maailmaa (mm. Kiinassa yli 100 milj.) harrastavat näitä energiaharjoituksia.

Asu vapaa ja rento, urheilutossut sopivat. Kurssimaksu 5 €. Tiedustelut p. 050 3460369 | aiviaojala(at)gmail.com.


Tarkista tilanne vetäjältä! Ti 28.4. klo 18 Reiki-ilta, reikimaster Maritta Danielsson

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat käyneet Reiki 1 ja Reiki 2 kurssin Usuin menetelmällä. Keskustellaan ja hoidetaan toisiamme. Voit ehdottaa aiheita ja ideoita. Tule tutustumaan ja viihtymään yhdessä. Hinta 10 € /krt. Ilmoittaudu ma-pe klo 20-21 p. 044 200 4402 / soitto tai tekstiviesti.


sivun alkuun