Maaliskuu 2020

Kurssit ja tapahtumat

tammikuu | helmikuu | maaliskuu |huhtikuu | toukokuu


Su 1.3. klo 12-19 Tantrinen syväsukellus, Maa-Ilma Tantra

Ilta sopii ensikertalaisille sekä myös niille, jotka ovat käyneet meidän lyhyemmissä työpajoissamme tai aikaisemmassa paritantrassamme. Iltaan ovat tervetulleita kaikenlaiset pariskunnat sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Hinta 65€/hlö. Sitovat ilmoittautumiset: maailmatantra(at)gmail.com 

Facebook @maailmatantra | https://www.maailmatantra.com


Ti 3.3. ( 10.3., 17.3. ja 24.3.)  klo 18-20 Meditaatiokurssi, Maritta Danielsson

Meditaatio on mielen rauhoittumista, mielen ja kehon yhteistyötä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi ja sen ylläpitämiseksi. Meditaatio mm. alentaa verenpainetta, parantaa vastustuskykyä, keskittymiskykyä ja muistia, vähentää stressiä sekä parantaa unenlaatua. 

Meditaatiota voi harjoittaa missä vain, tilanteiden ja tarpeiden mukaan. Ihmisen hyvinvointi muodostuu hänen energiansa, sisäisen minänsä, fyysisen kehonsa ja ympäröivän elämän tasapainosta. Meditaatio on oivallinen taito tasapainon ylläpitämiseen.

Kurssin sisältö: mielen ja ajatusten rauhoittaminen hetkeksi, tutustutaan kehon energioihin ja opetellaan eri tekniikoita. Mukaan muistiinpanovälineet ja avoin utelias mieli.

Hinta: 85 € (sis. 4 iltaa) Ennakkoon ilmoittautuminen: ma – pe soitto klo 20 – 21 p. 044 200 4402 / soitto tai tekstiviesti.


To 5.3. klo 18.30 Lille Lindmäe, luento: Kvanttikentän biofotonien tieteellinen tutkimus Italiassa

Tutkimus paljastaa, miksi Lillen energiakenttä vaikuttaa mm. ihmisten energiakenttiin ja Ley-linjoihin. |  http://www.lille.ee (viroksi) |  www.leylinjat.fi (suomeksi)

Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen). Järj. Turun henkinen keskus ry.


Ti 10.3. klo 18.30 Auratransformaatio -esittely, Kati Heikkinen

Auratransformaatio on kerran elämässä tehtävä energiahoito, joka päivittää aura- ja energiajärjestelmämme uuden ajan energioihin. Hoidon aikana keho-, mieli- ja energiajärjestelmäämme yhdistetään kaikki meihin kuuluva henkienergia, jonka kykenemme vastaanottamaan.

Henkienergiamme integroituu järjestelmäämme niin, että siitä eteenpäin keho, mieli ja energiamme värähtelevät kaikki samalla taajuudella. Se saa aikaan pysyvän, tietoisuutta laajentavan muutoksen, vahvistaen yhteyttä karisman, ajattelun, intuition ja fyysisen toiminnan välillä.

Hoito vahvistaa henkilökohtaista energiakenttää. Tämä auttaa selviytymään paremmin päivittäisestä elämästä sekä helpottaa suhtautumista ympäristöstä tulevia pieniä ja suuria haasteita kohtaan. Energia ei enää tuhlaannu tiedostamattomalla tasolla vaikuttaviin asioihin, jotka aikaisemmin olivat ristiriidassa oman tahdon kanssa. Kristallienergian avulla on mahdollista saavuttaa syvä sisäinen tasapaino.

Ilmoittautumiset (9.3. mennessä): katinaarre(at)gmail.com.
|AuraTransformaatio(TM) viralliset https://auratransformation.com/fi/ | Lue lisää: Sateenkaarisanomat (nro 43 s. 8-9).


To 12.3. klo 18.30 Mariel Mansoniemi: Perhekonstellaatio -luento

Perhekonstellaatio on oivalluksia antava menetelmä, jolla voidaan hahmottaa perheenjäsenten vuorovaikutusta ja ymmärtää paremmin mm. ylisukupolvisia tunnelukkoja.

Katso lisätietoja 18.4. järjestettävästä perhekonstellaatio-työpajasta. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen). Järj. Turun henkinen keskus ry.


Peruttu! La-su 14.-15.3. (la klo 12-17, su klo 12-16) Werbeck-laulukurssi, Markku Lulli-Seppälä

Kurssilla harjoitellaan äänenmuodostusta Valborg Werbeck-Svärdströmin kehittämällä menetelmällä, lauluäänen vapauttamisen tiellä. Kun ääntä ei ”tehdä” tai pakoteta, vaan poistetaan esteet sen syntymiselle, saadaan aikaan kokemus soivasta tilasta ja laulaminen käy helpoksi, kauniiksi ja ääntä rasittamattomaksi.

Sopii vasta-alkajille sekä laulamista harrastaneille. Ammattilaulajakin löytänee laulamiselleen uuden suunnan ja uusia virikkeitä. Kurssin hinta 60 €, sis. ruokailut. Tiedustelut ja ilm., p. 044 592 9324 | info(at)konsankartano.eu .


Peruttu! Su 15.3. klo 10-16 Zetat, napasiirtymä ja ihmiskunnan henkinen kasvu -seminaari

Seminaarin järjestävät Rauhallisuuden meri (Arttu Tuomela) ja Tähtitieto (Kalevi Riikonen).

Aikakauden kosminen suuri kello lyö viimeisiä lyöntejään ihmiskunnan jatkaessa untaan. Edessä on pysäyttävä herätys, jonka tarkoituksena on kiihdyttää maasielujen henkinen kasvu edessä olevaan sielujen massasadonkorjuuseen. Tule kuulemaan, onko tulevaa aikalinjaa enää mahdollista pysäyttää ja muuttaa. Vai joudummeko kokemaan maapallon mullistukset pahimman mahdollisen kaavan kautta?

Liput: 40€, työtön, opiskelija, eläkeläinen 35€.

Paikan päällä mahdollisuus Kalevi Riikosen selvänäkökonsultaatioon (20€/n.15 min). Vapaita aikoja voit tiedustella alla olevien yhteystietojen kautta.

Ennakkoilmoittautuminen välttämätön:
Lisätiedot ja ilm. Arttu Tuomela / arttu(at)rauhallisuudenmeri.com
puh/sms/WhatsApp: 040 838 4056


Peruttu! Ke 18.3. klo 18 Hoitava ääni – Pyhä intentio, äänihoitaja Tatu Saarikko

Äänen sekä värähtelyn ikiaikaisuus ja autenttisuus ovat kiehtovia, koska ihminen itsessään on instrumentti, soitin. Illan aikana soi hoitava sanaton yläsävellaulu. Ajoittain mukana resonoi myös kristallikulho ja koshi. Tilassa on mahdollista kokea lempeää läsnäoloa ja miellyttävää äänimaisemaa. Tervetuloa rentoutumaan, voimaantumaan ja virkistymään.

Oviraha 20€. Järj. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys Ry. Lisätiedot: henkisyys.thky(at)gmail.com tai p. 044 783 3888.


Peruttu! To 19.3 klo 18-21 Maa-Ilma Tantran alkeisryhmän työpaja [huom. aikaistunut päivitetty ajankohta]

Illan aiheena “Itsemyötätunto” (aihe muuttunut). Tantrailta sopii hyvin ensikertalaiselle ja jo aiemmin tantraa tehneelle. Mukaasi tarvitset mukavat vaatteet, vesipullon ja joogamaton.


Hinta: 20€/krt . Voit maksaa myös kortilla. Koetko hinnan sinulle hankalaksi? Ole yhteydessä, katsotaan budjettiisi sopiva!
Ilmoittautuminen: maailmatantra(at)gmail.com
Jos sinulla on kausikortti, sinun ei tarvitse ilmoittautua. Ilmoitathan kuitenkin, jos olet estynyt tulemaan.
 Facebook: @maailmatantra | https://www.maailmatantra.com .


SIIRRETTY SYKSYYN. La-su 21.-22.3. klo Turun 20.  Sateenkaaripäivät

  • Päivien teemana ET OLE YKSIN – elämä erillisyyden ja ykseyden vuoropuheluna. Ks. OHJELMA .

Peruttu! To 26.3. klo 18.30 Paavo Nevalainen: Arkkienkelit, ihminen ja piru Gurdjieffin näkökulmasta

Luento mystikko G.I. Gurdieffin kirjoituksista. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen). Järj. Turun henkinen keskus ry.


Peruttu! Pe 27.3. klo 18-20 Shamanistinen Hoitavan äänen matka, Hanna Ojanen

Shamanistinen hoitava matka aloitetaan yhteisin harjoituksin, jotka avaavat meitä vastaanottavaisemmiksi. Sen jälkeen keskitymme kuuntelemaan äänimaisemia, jotka muodostuvat laulusta, shamaanirummun äänestä, sanoista sekä erilaisten soitinten soinnista. Tämän hoitavan osuuden aikana jokainen osallistuja saa myös oman henkilökohtaisen laulunsa.

Otahan mukaasi peitto ja makuualusta. Hinta: 20€, jonka voit maksaa illan yhteydessä käteisellä tai kortilla.

Ilmoittautumiset ennakkoon: luovapolku(at)gmail.com. | Facebook @luovapolku | http://luovapolku.fi/


Peruttu! Su 29.3. klo 14-16 Chakratanssi & äänimaljat, Marika Varpula ja Petra Savolainen

Chakratanssissa ei opetella koreografioita, vaan tanssitaan omalla tyylillä ja oman kehon ehdoilla reippaan musiikin siivittämänä. Tanssimme samassa tilassa, mutta emme esiinny tosillemme. Marika opastaa siihen, miten saat tanssin avulla energian virtamaan kehossa ja chakroissa paremmin. Tutustumme myös lyhyesti chakrajärjestelmään. Tunnin lopuksi rentoudumme äänimaljojen lempeässä sointukylvyssä. Äänten värähtely johdattaa sinut rentoutumisen tilaan, jossa koko olemuksesi voi päästää irti jännityksistä ja arjen kiireestä. Rentoutuksen pitää Petra.

Työpaja on suunnattu aikuisille iästä riippumatta, eikä siihen tarvita aikaisempaa kokemusta tai tietämystä. Kannattaa pukeutua kerroksittain, jotta voit tarpeen tullen säätää lämpötilaasi vaatteiden avulla. Ota mukaasi myös juomapullo ja jooga-alusta sekä lämmintä päälle rentoutusta varten. Tarjolla työpajan lopuksi yrttiteetä ja pientä purtavaa.

Työpajan hinta on: 30€/25€ (opiskelijat,eläkeläiset ja työttömät) Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla: luonnonhenget(at)gmail.com


Ti 31.3. klo 18 Reiki-ilta,  Maritta Danielsson, reikimaster

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat käyneet Reiki 1 ja Reiki 2 kurssin Usuin menetelmällä. Keskustellaan ja hoidetaan toisiamme. Voit ehdottaa aiheita ja ideoita. Tule tutustumaan ja viihtymään yhdessä. Hinta 10 € /krt. Ilmoittaudu ma-pe klo 20-21 p. 044 200 4402 / soitto tai tekstiviesti.


sivun alkuun