Elokuu 2019

Kurssit ja tapahtumat

elokuu | syyskuu | lokakuu | marraskuu | joulukuu


Elokuu

Ti 20.8. klo 18-21 TANTRA, Maa-Ilma Tantra

Alkeisjatkoryhmän työpaja, aiheena omat rajat. Iltoihin ovat tervetulleita tantraa aiemmin harjoittaneet tai muuten itsensä kanssa tutkimusmatkaa tehneet. Uusi alkeisryhmä alkuvuodesta 2020.

Työpajat jatkuvat syksyllä kerran kuukaudessa (17.9., 22.10., 19.11 ja 10.12.) tiistaisin klo 18-21. Työpajojen hinta 20€/15€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautuminen sähköpostilla maailmatantra(at)gmail.com .

Maa-Ilma Tantran Turussa pidettävien tantrailtojen tarkoitus on tuoda henkiset käsitteet ja tantriset harjoitukset hyvin maanläheiseen ja helposti sisäistettävään muotoon. (https://www.facebook.com/maailmatantra/).


Ti 28.8. klo 18-22 TIETOISEN HENGITYKSEN TYÖPAJA JA PYHÄN KAAKAON SEREMONIA, Paolo Da Floresta

The Sacred Breath Cacao Ceremony -ilta, jossa työskennellään yhdessä tietoisen hengityksen ja maan oman lääkkeen, kaakaon, kanssa. Illan läpi meidät ohjaa kokenut ja lämmin Paolo Da Floresta. Hän on jo vuosia kiertänyt ympäri maailmaa järjestäen tietoisen hyvinvoinnin työpajoja ja kursseja.

Tilaisuus on englanninkielinen, tulkkaus tarvittaessa. Tilaisuuteen mahtuu 12 henkilöä, osallistumismaksu 50 €. Ilmoittaudu 25.8. mennessä s-postilla: mamamedicinemail(at)gmail.com . Tuothan oman joogamattosi, pari lämmintä vilttiä ja vesipullon. Saavuthan ajoissa.

Kaakao avaa sydänkeskusta, ja tietoisella hengitystekniikalla kuljetamme pranaa kehon eri osissa avaten siellä esiintyviä energiatukoksia. Tällä tekniikalla on usein erityyppisiä vaikutuksia ihmisestä riippuen. Se saattaa energisoida, rentouttaa, helpottaa henkisten tunnelukkojen käsittelyä ja toimia erinomaisena maskuliinisen ja feminiinisen energian tasapainottajana.


To 29.8. klo 18-20 MEEDIOTILAISUUS, Anu Väisänen ja Alan Graig

Rakkaudellisia viestejä henkimaailmasta (Navetan vintti). Oviraha 20 €, Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys Ry. Yhdistys tarjoaa yrttiteen.  

sivun alkuun