Joulukuu 2019

Kurssit ja tapahtumat

elokuu | syyskuu | lokakuu | marraskuu | joulukuu


Pe 6.12. klo 12-17 JOULUMARKKINAT
Joulunavaus Navetassa: Jouluisen musiikin kera tarjolla hyvää ja kaunista pöytään sekä pukinkonttiin. Joulupuuroa ja muuta maistuvaa löytyy puhvetista. Navetta kortteliravintolasta omia herkkuja kotiin vietäväksi ja paikan päällä syötäväksi. Myyntipöydät (20 €) kannattaa varata ajoissa, p. 044 592 9324!


Ti 10.12. klo 18-21 TANTRA, Maa-Ilma Tantra

Alkeisjatkoryhmän työpaja. Illan aikana tutkimme äänen ja elämänenergian vapauttamisen voimaa. Kohtaamme teemoja jotka usein ovat yhteiskunnassame alaspainettuja ja hävettyjä.

Osallistuaksesi on suositeltavaa että olet käynyt Maa-Ilma Tantran Rajat-teemaisen työpajan tai sinulla olisi muuten kokemusta tantrisista työpajoista sekä omista rajoistasi. Illan harjoitukset ovat kuitenkin lempeitä, eivätkä sisällä alastomuutta. Tule avoimin mielin! Mukaasi tarvitset mukavat vaatteet, vesipullon ja joogamaton.

Kertamaksu: 20€/15€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset).
Meille voit maksaa sekä kortilla että käteisellä. Ilmoittaudu sähköpostilla maailmatantra(at)gmail.com .

Jos olet ostanut kausikortin, paikka on automaattisesti varattu sinulle. Mikäli et pääsekään tällä kertaa mukaan, ilmoitathan hyvissä ajoin niin paikkasi voidaan luovuttaa seuraavalle.


To 12.12. klo 18.30 UUDEN TESTAMENTIN SALAINEN KIELI, Matti Kuusela
Mitä tavallisiltakin näyttävät sanat tarkoittavat henkisesti? Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry.


Su 15.12. (klo 10-18) REHELLISYYSPÄIVÄ, Seán Middleton & Essi Tolonen

Rehellisyyspäivä on mahdollisuus olla oma itsesi ja kertoa, miltä sinusta tuntuu sekä mitä haluat juuri nyt. Päivän aikana löydät ja havannoit omia tapojasi rajoittaa ja pitää ”mölyt mahassa”, eli sen mikä saa sinut hiljenemään. Rehellisyyden ilmapiirissä voit turvallisessa ympäristössä mennä omien mukavuusrajojen ulkopuolelle ja kohdata itsessä nousevia tunteita ja uskomuksia sekä päästä kosketuksiin kehossasi olevien tuntemusten kanssa. Tervetuloa ensikertalaiset ja asiaa enemmän harrastaneet. 

Rehellisyyspäivä on englanniksi ja apua saa kääntämiseen, mutta koko päivän kestävää tulkkausta ei ole. Välttävä englanninkielen ymmärrys on riittävä, ja teemme myös osan harjoituksista suomeksi.

Hinta 90€ (ota yhteyttä, jos raha on ongelma sinulle). Tiedustelut ja ilm. p. 050 370 0338 / sähköpostilla essi.tolonen(at)naurujooga.fi tai sean(at)middleton.de


Ke 18.12. klo 18 TALVIYÖN AURINKO –  Aurinkokuoron joulujuhla
Äänenavaus yhdessä Werbeck-menetelmällä, Aurinkokuoro, yhteislaulua. Jouluista maistuvaista ja kahvipöytä katettuna. Oviraha 7 € sis. tarjoilun. Ilmoitathan tulostasi p. 044 592 9324.


To 19.12. klo 18.30 JOHDATUS BHAGAVAD GITAN FILOSOFIAAN, Petri Jokela Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry.

 

sivun alkuun