Lokakuu 2019

Kurssit ja tapahtumat

elokuu | syyskuu | lokakuu | marraskuu | joulukuu


Ti 1.10. klo 18-19 SYKSYN HENKÄYS – ÄÄNIMATKA HILJAISUUTEEN (IV), Myötävärähtely (ks. kuvaus edellä 12.9.)
Hinta: 20€/henkilö, 15€/opiskelijat, eläkeläiset, vähävaraiset. Maksu käteisellä. Mielellään tasaraha! Ilmoittautuminen Facebookissa yksityisviestillä Myötävärähtelylle tai sähköpostilla, myotavarahtely(at)gmail.com .


To 3.10. klo 18.30 AURATRANSFORMAATIO -luento, Kati Heikkinen
Kysymyksessä on kerran elämässä tehtävä energiahoito, joka päivittää aura- ja energiajärjestelmämme uuden ajan energioihin. Se saa aikaan pysyvän, tietoisuutta laajentavan muutoksen, vahvistaen yhteyttä karisman, ajattelun, intuition ja fyysisen toiminnan välillä. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. | https://auratransformation.com/fi/kati-heikkinen/


La 5.10. klo 10-18 REHELLISYYSPÄIVÄ, Seán Middleton & Essi Tolonen

Rehellisyyspäivä on mahdollisuus olla oma itsesi ja kertoa, miltä sinusta tuntuu sekä mitä haluat, juuri nyt. Päivän aikana löydät ja havannoit omia tapojasi rajoittaa ja pitää ”mölyt mahassa” eli mikä saa sinut hiljenemään. Rehellisyyden ilmapiirissä voit turvallisessa ympäristössä mennä omien mukavuusrajojen ulkopuolelle ja kohdata itsessä nousevia tunteita ja uskomuksia sekä päästä kosketuksiin kehossasi olevien tuntemusten kanssa. Tervetuloa ensikertalaiset ja asiaa enemmän harrastaneet. 

Hinta 90€ (ota yhteyttä, jos raha on ongelma sinulle). Tiedustelut ja ilm. p. 050 370 0338 tai sähköpostilla essi.tolonen(at)naurujooga.fi tai
sean(at)middleton.de

Rehellisyyspäivä on englanniksi ja apua saa kääntämiseen, mutta koko päivän kestävää tulkkausta ei ole. Välttävä englanninkielen ymmärrys on riittävä sekä teemme myös osan harjoituksista suomeksi.

Seán Middleton on harjoittanut ja opiskellut Radikaalia rehellisyyttä omassa elämässään 4 vuoden ajan ja on valmistumassa Radikaali rehellisyys -ohjaajaksi. Naurujooga- ja ilmaisukouluttajana tunnettu Essi Tolonen on Seánin kihlattu ja toimii apujärjestäjänä sekä on opiskellut radikaalia rehellisyyttä reilun vuoden.


To 10.10. klo 18.30 LUONNON HENKINEN AUTTAMINEN, Riitta Wahlström
Intentioiden ja seremonioiden suuri merkitys. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry.


Ke 16.10. klo18 VIESTINVÄLITYSHARJOITUKSIA, Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys ry

Harjoittelemme turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä viestinvälittäjänä toimimista näkymättömän ja näkyvän maailman välillä. Kaikki ovat tervetulleita kokemuksesta riippumatta! Vapaaehtoinen oviraha. Lisätietoja p. 044 783 3888 | https://henkisyys.fi


To 17.10. klo 18.30 MIKÄ IHMEEN PROGRESSIIVINEN KUU? Johanna Karpov
Tiedätkö, minkälaista sisäistä vuodenaikaasi elät? Mahdollisuus henkilökohtaiseen astrologiseen istuntoon 17.10. ja 18.10., ajanvaraus p. 041 502 1669. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. | https://www.veneika.fi


Su 20.10. klo 12-19 TANTRINEN SYVÄSUKELLUS (II), Maa-Ilma Tantra
Työpaja pariskunnille, voit tulla myös ystäväsi kanssa. Pidempi kesto mahdollistaa syvemmän ja rauhallisemman matkan itseen sekä käsillä olevaan teemaan (välissä tauko ja omat eväät!). Hinta 65€/50€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautumiset sähköpostilla, maailmatantra(at)gmail.com .


Ma 21.10 klo 18-19.30 KRISTALLIÄÄNIMALJA-RENTOUTUS, Satu Kekäläinen

Kristalliäänimaljarentoutuksen toteuttaa äänihoitaja ja rentoutusvalmentaja Satu Kekäläinen. Hän on koulutukseltaan myös terveydenhoitaja.

Kristalliäänimaljoilla tehtävä äänihoito perustuu värähtelyyn ja siihen, että äänet kulkevat ihmiskehon lävitse. Äänellä voidaan auttaa kehoa parantumaan stressistä ja kivusta.

Rentoutus tehdään Navetan vinttillä, jossa vetäjä on paikalla 17.30 lähtien. Osallistumismaksu 15€/henkilö maksu kortilla tai käteisellä.

Pukeudu rennosti ja ota mukaan oma alusta, tyyny, peitto ja vesipullo. Huom. Jos sinulla on sydämenrytmihäiriöitä, ne estävät osallistumisen (äänten värähtely saattaa lisätä niitä).


Ti 22.10. klo 18-21 TANTRA, Maa-Ilma Tantra Alkeisjatkoryhmän työpaja. Iltoihin ovat tervetulleita tantraa aiemmin harjoittaneet tai muuten itsensä kanssa tutkimusmatkaa tehneet. Työpajojen hinta 20€/15€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautumiset sähköpostilla, maailmatantra(at)gmail.com


To 24.10. klo 18.30 IHMISEN OLEMUS, Pentti Paakkola, luento
Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry.


To 31.10 klo 18.30 MILLAISET VOIMAT OHJAAVAT MEITÄ?  Seija Aalto ja Seppo Ilkka Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. |  http://www.uusisade.fi .

sivun alkuun