Marraskuu 2019

Kurssit ja tapahtumat

elokuu | syyskuu | lokakuu | marraskuu | joulukuu


La 2.11. klo 11-17, ONNISTUNUT IKÄÄNTYMINEN -kurssi, Deeana Lehtinen (toimintaterapeutti, hyvinvointivamentaja ja terveysliikuntaohjaaja)
Monipuolinen hyvinvointivalmennuskurssi, jossa otetaan huomioon ikääntymisen kaikki ulottuvuudet: fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen. Kurssi sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Oman hyvinvoinnin edistämiseksi aina voi ja kannattaa tehdä jotain. Kurssi sopii myös ammattilaisille ja läheisille, jos asiakkaan tai läheisen hyvinvointia halutaan tukea monipuolisin keinoin. Kurssin hinta: 88 € (sis. alv. + kahvi / tee ja pientä purtavaa).  Ilmoittautumiset: coachingandtherapy(at)gmail.com.

Kurssilla opit yksinkertaisia ja tehokkaita keho-mieli menetelmiä, joiden avulla voit onnistuneesti edistää omaa terveyttä, onnellisuutta ja hyvinvointia. Mm. tutustutaan hyvinvoinnin tieteelliseen kaavaan, toiminnallisiin hyvinvointimenetelmiin (kuten aivojumppaan kognitiivisten taitojen ylläpitämiseksi) ja tehokkaisiin itsehoitomenetelmiin (kuten Ayurvedaan ja meridiaanivenyttelyyn energisyyden lisäämiseksi).


To 7.11. klo 18.30 ISENHEIMIN ALTTARITAULU, Reijo Oksanen
Ainutlaatuinen taideteos, joka kertoo kristillisen elämän pääkohdat. Isenheimin alttaritaulu syntyi v.1516 sairaanhoitoon erikoistuneen Antoniittien katolisen veljeskunnan toimesta sairaiden parantamista varten. Sisäänpääsymaksu 6 € ja jäsenet 3 € (sis. yrttitee), Turun henkinen keskus ry.


La 9.11. klo 8.30-22 HOLOTROOPPINEN HENGITYS & TRANCE DANCE -TYÖPAJA , Holotropic Breathwork -Finland
Holotrooppisen hengityksen työpajaan jo aiemmin osallistuneille tarkoitettu syventävä workshop-päivä. Tilaa on noin 20 osallistujalle. Tarjolla kevyttä purtavaa sekä kahvia ja teetä. Ruokataukoja on päivän aikana kaksi, mutta jos haluat syödä lämmintä ruokaa, se tulee hankkia itse. Suosittelemme käytännöllisyyden vuoksi syömään Konsan Kartanon yhteydessä olevassa kortteliravintola Navetassa. Tapahtumapaikassa on käytettävissä myös keittiö ja jääkaappi. Työpaja pidetään englanniksi ja käännetään tarvittaessa suomeksi.

Hinta 130 € (sis. 50€ ennakkomaksun), opiskelijat /työttömät / eläkeläiset 110 € (HB-yhdistyksen jäsenille 10 € alennus; hinnat sis. alv 10%).

Lisätiedot / more info:  https://www.holotropic.fi/contact

This single day Holotropic Breathwork -workshop is intented for people who have already experienced Holotropic Breathwork, since in this workshop there is no preparation lecture for the method.

There is space for 20 participants. Snacks and tea/coffee are served during the workshop. There will be two meal brakes, but if you want to eat warm meal, you need to get it by yourself. For practical reasons we advice you to eat in kortteliravintola Navetta , which is located in Konsan Kartano. If needed, you can also use fridge and kitchen in the venue.

Price of the workshop (including the Deposit fee 50€): Full price: 130€ (10€ discount from all ticket groups for HB Finland ry members) (Prices includes 10% VAT) Student / unemployed / senior citizen price: 110€

Holotrooppisesta perspektiivistä sessioon valmistautuminen, itse sessio ja kokemuksen integraatio ovat kaikki yhtä oleellisia ja tärkeitä vaiheita epätavallisten tajunnantilojen hyödyntämisessä. Tämä työpaja kestää vain yhden päivän, jossa tarjoamme tilan lyhyeen valmistautumiseen, täysimittaisiin sessioihin sekä hieman työkaluja ja ideoita integroimiseen. Toivomme, ettet aliarvioi valmistautumisen ja integraation tärkeyttä koko prosessin kannalta, joten kannustamme osallistujia pyhittämään aikaa ennen lauantaita valmistautuakseen sessiota varten. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi intention pohtimista, hiljentymistä, luonnossa oleskelua ja huomion kääntämistä sisämaailmaan.

Toivomme että voit kultivoida mielenkiinnon ja hyväksynnän asennetta, joka antaa tilaa sille, mitä sisälläsi tapahtuu. Kannustamme myös varaamaan aikaa integraatioon työpajan jälkeisille päiville. Kannustamme löytämään omia keinoja ja tapoja pysähtyä, maadoittua, ilmaista sekä kuunnella ja kunnioittaa omia tarpeita ja rajoja.


Ti 12.11. klo 18- 20 SHAMANISTINEN TÄYDENKUUN RUMPUPIIRI, Hanna Ojanen

Täysikuu on runsauden, täydentymisen ja aistillisuuden aikaa. Täysikuun aika vahvistaa luovuuttasi ja auttaa synnyttämään uutta. Täydenkuun piirissä kokoonnumme yhteen puhdistautumaan ja ottamaan vastaan kuun energian. Tukenamme tässä ovat henkimaailma ja Luonto.

Rumpupiiri koostuu harjoituksista, seremoniasta sekä rumpumatkasta. Osallistuaksesi tähän piiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Oma kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua! Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä.

Tuo mukanasi jokin pieni voimaesine yhteiselle keskusalttarille edustamaan sinua (esim. kivi tai koru) ja huivi, jolla voit peittää silmäsi sekä muistiinpanovälineet. Tarvitset myös istuma- / makuualustan ja peiton.

Piirin osallistumismaksu on 20 €, joka maksetaan rumpupiirin yhteydessä käteisellä tai kortilla. Olethan ajoissa paikalla. Ilmoittautumiset ja kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku(at)gmail.com.|  http://www.luovapolku.fi


Ke 13.11.2019 klo 18 TRANSSI-ILTA. Tutustumme tietoisuuden tiloihin, joissa koemme henkimaailman ja auttajiemme läheisyyden. Ilta sopii kaikille. Vapaaehtoinen oviraha. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys ry. Yhdistys tarjoaa yrttiteen.


To 14.11. klo 18.30 MUINAISEN EGYPTIN PYRAMIDIT, TEMPPELIT JA HENKINEN VIISAUS,  Lasse Aitokari
Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry.


La 16.11. klo 13-14.30 KIINALAINEN LÄÄKINTÄVOIMISTELU (Tai Chi), kiinalainen lääkäri Fan Lang
Kevyttä liikuntaa seisaallaan tehden. Tärkeää tietoa pätevässä ohjauksessa, ei vaadi aikaisempaa opiskelua. Osallistuminen 5 €, jäsenille ilmainen.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut p. 050 346 0369 tai aiviaojala(at)gmail.com. Suomi – Kiina Seura ry., Turun osasto


Su 17.11. klo 12-19 TANTRINEN SYVÄSUKELLUS (III), Maa-Ilma Tantra
Syventävä työpaja, joka on suunnattu erityisesti tantraa aiemmin harrastaneille tai itsensä kanssa muuten töitä tehneille sekä omat rajansa tunnistaville.

Kolmannen ja syyskauden syväsukelluksen aiheena on Tantrajuhlat. Juhlistamme elämää, itseä ja toisiamme erilaisin harjoituksin ja keinoin. Nautinto, kosketus ja elämän iloille antautuminen ovat keskeisiä teemoja juhlaillan aikana. 

Hinta 65€/50€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautuminen: maailmatantra(at)gmail.com.
Välissä pidämme ruokatauon, jonka aikana voit nauttia omia eväitä. Otathan eväiden lisäksi mukaasi vesipullon, mukavat vaatteet ja joogamaton tai makuualustan.


Ti 19.11. klo 18-21 TANTRA, Maa-Ilma Tantra

Kauden toiseksi viimeisessä tantraillassa herättelemme aisteja ja tutkimme aistillisuuden teemaa. Ilta sopii tantraa kokeilleelle tai muuta kehotyöskentelyä tehneelle.
Otathan joogamaton mukaan ja ilmoitathan meille, onko sinulla ruoka-aineallergioita. Tantra-illan hinta 20€/15€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautuminen sähköpostilla maailmatantra(at)gmail.com. Jos olet ostanut kausikortin, paikka on automaattisesti varattu sinulle. Mikäli et pääsekään tällä kertaa mukaan, ilmoitathan hyvissä ajoin niin paikkasi voidaan luovuttaa seuraavalle.


To 21.11. klo 18.30 ONNISTUNUT IKÄÄNTYMINEN, Deeana Lehtinen
Miten ikääntyä onnistuneesti fyysisesti, psyykkisesti ja sosiaalisesti? Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry.


Pe 22.11. klo 17-19 MUINAINEN ÄÄNI –laulutyöpaja, Magdalena Molsä
(Laulutyöpaja: 90 min + jakamispiiri) Muinainen ääni- työpajassa käymme läpi lauluasentoa, hengitystekniikkaa ja teemme lämmitteleviä äänenavausharjoituksia. Tunnustelemme miten oma keho toimii, mitkä ovat lauluinstrumenttimme eri osa-alueet ja tutustumme kehoresonanssiin. Jaamme myös keskenämme pitäen tilaa toisillemme, kuuntelemme ja tulemme kuulluiksi. Lähdemme improvisoimaan, leikkimään ja liikkumaan sekä maalailemaan yhdessä äänimaisemaa ryhmässä. Kun luomme yhdessä turvallisen ja sallivan tilan, voivat äänemme myös vapautua.#laulutyöpaja

Yhteislaulu on syvää kommunikointia. Laulu on luultavasti ollut kaikkein vanhin keino ilmaista musiikin kautta tunteita ja tarinoita. Sanattoman laulun on arveltu muotoutuneen osaksi ihmislajin kommunikointia 1,5 miljoonaa vuotta sitten. Laulamisen kauneuden ja mystisyyden voi meistä jokainen löytää. #muinainenääni

Hinta: 40€. Tarjous: tuo kaksi kaveria ja saatte alennetun lipun 30e/henkilö. Kurssi sopii kaikille tasoille! Ilmoittautuminen sähköpostilla vaskilintumusic(at)gmail.com.

Magdalena Mölsä aloitti musiikillisen polkunsa Kansallisoopperassa lapsena. Hän kiinnostui uudelleen musiikista, äänenkäytön parantavista ja terapeuttisista vaikutuksista v. 2017 ollessaan Etelä-Amerikassa, missä tutustui erilaisiin seremoniallisiin parannuslauluihin ja musiikin tajunnantiloihin vaikuttavaan väkevään voimaan. Häntä inspiroi kaksikulttuuriset juurensa, joissa yhdistyy etelä ja pohjoinen, sekä yleismaailmalliset sieluun kurottavat muinaiset alkukantaiset äänimaisemat. Hän tekee musiikkia Vaskilintu nimellä ja on mukana Myötävärähtely nimisessä kollektiivissa. #vaskilintu


PERUUNTUNUT! La 23.11. klo 10.30 – 17.00 KÄSI KÄDESSÄ HENKIMAAILMAN KANSSA, Irene Nadén

Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys ry. (https://henkisyys.fi) .


PERUUNTUNUT! Su 24.11. klo 11.00 – 16.30 YKSITYISISTUNTOJA, Irene Nadén
Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys ry. (https://henkisyys.fi)


Ti 26.11. klo 18.30 AURATRANSFORMAATIO – esittelyluento, Kati Heikkinen

AuraTransformaatio™ on kerran elämässä tehtävä energiahoito, joka päivittää aura- ja energiajärjestelmämme uuden ajan energioihin. Hoidon aikana energiajärjestelmäämme yhdistetään kaikki meihin kuuluva henkienergia jonka kykenemme hoidon aikana vastaanottamaan.
 
Henkienergiamme integroituu järjestelmäämme niin, että siitä eteenpäin keho, mieli ja energiamme värähtelevat kaikki samalla taajuudella. Se saa aikaan pysyvän, tietoisuutta laajentavan muutoksen, vahvistaen yhteyttä karisman, ajattelun, intuition ja fyysisen toiminnan välillä.

Hoito vahvistaa henkilökohtaista energiakenttäämme. Tämä auttaa meitä selviytymään päivittäisestä elämästä paremmin sekä helpottaa suhtautumista ympäristöstä tulevia pieniä ja suuria haasteita kohtaan. Energia ei enää tuhlaannu tiedostamattomalla tasolla vaikuttaviin asioihin, jotka aikaisemmin olivat ristiriidassa oman tahtomme kanssa. Kristallienergian avulla meidän on mahdollista saavuttaa syvä sisäinen tasapaino.

Lisää tietoa aiheesta, luennoitsijan web-sivusto:  https://katinaarre.weebly.com/ | virallinen AuraTransformaation™  -sivusto:  https://auratransformation.com/fi/.


Ke 27.11.2019 klo 18 JOULUJUHLA, SHAMAANIRUMPUMATKA
Joulutohinan keskellä olet sydämellisesti tervetullut rauhoittumaan ja voimaantumaan maagiselle rumpumatkalle. Matkanjohtajana toimii monipuolinen henkisen tien kulkija HeidiMaria Karlsson. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys ry.


To 28.11. klo 18.30 MENETELMIÄ HENKISTEN KYKYJEN KEHITTÄMISEEN, Ylar Lindepuu Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry.


Pe 29.11. klo 17.30-21, PERHEKONSTELLAATIOILTA, ohjaajana FT Mariel Mansoniemi.
Mariel Mansoniemi on kokenut konstelloija ja käynyt läpi useita konstellaatiokoulutuksia sekä valmistunut kolmantena suomalaisena Somatic Experiencing -traumaterapeutiksi. Hän on myös ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Perhekonstellaatio sopii kaikille, jotka kokevat haasteita elämässään ja ovat halukkaita todelliseen muutokseen!

Illan hinta on 60 euroa ja voit ilmoittautua suoraan Marielille mmansoniemi(at)gmail.com

Perhekonstellaatiossa istumme piirissä ja osallistujat saavat mahdollisuuden tutkia omaa sisäistettyä perhesysteemiään joko oman tai muiden konstellaatioiden kautta. Saat siis tutkia keihin oikeastaan oletkaan yhteydessä haasteidesi kautta ja mitä heille on tapahtunut ja miten tämä kaikki elää yhä tänä päivänä sinussa. Perhekonstellaatiossa sisäiset suhteemme ja suhtautumisemme elämämme ihmisiin ja itseemme tulevat näkyviksi lempeästi ja selkeästi. Kun tunnet ja näet juuresi, saat lahjaksi myös yhteyden voimaan, jota juuristasi virtaa. 


La-su 30.11.-1.12. klo 12-17 WERBECK-LAULU -kurssi, Markku Lulli-Seppälä
Lauluäänen vapauttamisen tie. Harjoitellaan äänenmuodostusta Valborg Werbeck-Svärdströmin kehittämällä menetelmällä. Kun ääntä ei”tehdä” tai pakoteta, vaan poistetaan esteet sen syntymiselle, saadaan aikaan kokemus soivasta tilasta ja laulaminen käy helpoksi, kauniiksi ja ääntä rasittamattomaksi. Sopii vasta-alkajille sekä laulamista harrastaneille. Ammattilaulajakin löytänee laulamiselleen uuden suunnan ja uusia virikkeitä. Hinta 60 €, sis. ruokailut.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset: p. 044 592 9324 (Konsan Kartano).

sivun alkuun