Syyskuu 2019

Kurssit ja tapahtumat

elokuu | syyskuu | lokakuu | marraskuu | joulukuu


Pe 6.9. klo 18-20.30 ŚRĪ RĀDHĀṢṬAMĪ JUHLA, Jay Govinda (Johannes Kurki)

Vietämme Veedisen kalenterin mukaista juhlapäivää – Śrī Rādhān pyhää ilmestymispäivää. Hän on Sri Krishnan rakkauden kohde ja jumalattarista korkein. Luvassa:

  • bhajanien ja mantrojen laulamista
  • luento illan aiheesta
  • prasadam (kevyttä vegetaarista syötävää)

Juhlatilaisuuteen on ilmainen sisäänpääsy.
Tiedustelut: puh. 045 7874 6232
Ilmoittautumiset (jotta tiedämme varata kyllin prasadaa!) sähköpostilla jaygovinda108(at)gmail.com


To 12.9. klo 18-19 SYKSYN HENKÄYS – ÄÄNIMATKA HILJAISUUTEEN (I), Myötävärähtely

Myötävärähtely on turkulainen äänimatkoja ja -rentoutuksia tekevä kollektiivi. Äänimatkalla soitamme muun muassa gongia, tiibetiläisiä äänimaljoja, pianoa ja kosheja. Käytämme myös ihmisääntä ja loopperia äänimaisemassa. Teemme alkuun rentouttavan hengitysharjoituksen, joka auttaa laskeutumaan hetkeen. Mukaan tarvitset joogamaton, viltin ja vesipullon. Muut äänimatkat tapahtuvat 16.9, 24.9. ja 1.10. #äänimatka #myötävärähtely

Hinta: 20€/henkilö, 15€/opiskelijat, eläkeläiset, vähävaraiset. Maksu käteisellä. Mielellään tasaraha! Ilmoittautuminen Facebookissa yksityisviestillä Myötävärähtelylle tai sähköpostilla myotavarahtely(at)gmail.com .

Musiikki ohjaa meitä erilaisiin maisemiin ja kokemuksiin; voimme sisäisessä maailmassamme nähdä värejä, muotoja, kokea hajuja ja makuja. Viritellä, käsittää ja viestiä erilaisia psyykkisiä merkityskokonaisuuksia. Rentoutua ja leikkiä. Tajunnan syvimmät kerrokset rakentuvat äänestä, värähtelyistä ja rytmistä. Ääni voi olla sisäisen maailman hallitsemisen ja jäsentämisen väline, jonka avulla voidaan avata väyliä ja mahdollistaa liikkuminen syvällisilläkin alueilla.


La 14.9. klo 18.00 TIETOKIRJAN JULKISTUSTILAISUUS,
Päivi Ingrid Siren

& Turun päivän aaton juhla

Ohjelma: 

  • Alkumusiikkia
  • Tervetuliaispuhe
  • Kirjan esittely (Kirja on aihepiiriltään psykologinen ja filosofinen)
  • Hauska show-esitys: Miklun Music Show

Teetarjoilua pienen makean ja suolaisen purtavan kera sekä vapaata seurustelua, jonka aikana on mahdollisuus ostaa uutta kirjaa. Kirjan hinta on 30 euroa. (Maksu ainoastaan käteisellä ja mieluiten tasarahalla.) Tilaisuuteen ilmoittautuminen ei edellytä kirjan ostoa.

Varsinainen ohjelma kestää noin kaksi tuntia. Voit ottaa seuralaisen tai useamman mukaasi, kunhan ilmoitat etukäteen, kuinka monta henkilöä on tulossa. Ilmoittautumiset sähköpostilla, ing.rid(at)dnainternet.net,
viimeistään to 12.9. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jatkoille voimme siirtyä alakerran Navetta Kortteliravintolaan (josta mahdollista ostaa virvokkeita ja alkoholijuomia). Juhlikaamme iloisissa merkeissä Turun päivän aattoa! Tulethan ilman hajuvettä/partavettä. Asu on vapaa. Tilaisuus on maksuton.


Su 15.9 klo 11-18 TANTRINEN SYVÄSUKELLUS (I), Maa-Ilma Tantra
Aiheena kehollisuus. Pidempi kesto mahdollistaa syvemmän ja rauhallisemman matkan itseen sekä käsillä olevaan teemaan (välissä tauko ja omat eväät!). Hinta 65€/50€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautuminen s-postilla: maailmatantra(at)gmail.com .
Syksyn 2019 aikana järjestetään kaksi muutakin syväsukellusta (20.10. ja 17.11.) – ks kurssilista.


Ma 16.9 klo 18-19 SYKSYN HENKÄYS – ÄÄNIMATKA HILJAISUUTEEN (II), Myötävärähtely
(ks. kuvaus edellä 12.9.) Hinta: 20€/henkilö, 15€/opiskelijat, eläkeläiset, vähävaraiset. Maksu käteisellä. Mielellään tasaraha. Ilmoittautuminen Facebookissa yksityisviestillä Myötävärähtelylle tai sähköpostilla myotavarahtely(at)gmail.com


Ti 17.9. klo 18-21 TANTRA, Maa-Ilma Tantra
Alkeisjatkoryhmän työpaja. Iltoihin ovat tervetulleita tantraa aiemmin harjoittaneet tai muuten itsensä kanssa tutkimusmatkaa tehneet.
Työpajojen hinta 20€/15€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautuminen: maailmatantra(at)gmail.com


Ke 18.9. klo 18 PARANTAVIEN ENERGIOIDEN ILTA. Halukkaille henkiparannusta eri tekniikoin, ja voit halutessasi itse toimia parantajana muille. Olet myös tervetullut vain istumaan ihaniin parantaviin energioihin. Otamme vastaan kaukoparannuspyyntöjä! Vapaaehtoinen oviraha. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys Ry. Yhdistys tarjoaa yrttiteen. p. 044 783 3888.


To 19.9. klo 18.30 HENKINEN VALMENNUS APUNA ELÄMÄNTARKOITUKSEN LÖYTÄMISESSÄ, Päivi Ingrid Siren
Millä tavoin henkistä hyvinvointia voi parantaa valmennuksen avulla? Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. Lue luennoitsijan haastattelu Turunseutusanomista.


Pe-su 20.-22.9. HOLOTROOPPINEN HENGITYS & TRANCE DANCE -TYÖPAJA , Holotropic Breathwork -Finland
Pe klo 15-21, La klo 9-21, Su 9-14.30
Web-sivut (englanniksi): https://www.holotropic.fi
Työpajassa sukelletaan mielen ja kehon syvyyksiin tanssin ja Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn avulla! Perjantaina antaudumme sisäiselle prosessille Trance Dance -menetelmän kautta, lauantaina annamme prosessin syventyä Holotrooppisella Hengitystyöskentelyllä. Sunnuntaina keskitymme integraatioon muun muassa rauhallisen tanssin keinoin. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Työpaja ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä tai tanssimisesta.
Hinta (sis.  varausmaksun 50€): 250€ / Earlybird 220€ (ilm. 31.8. mennessä); Opiskelija / työtön / eläkeläinen: 220€ / Earlybird 190€ (ilm. 31.8. mennessä); 10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille.  Hinnat sisältävät 10%alv:in.

Tilaa on noin 20 osallistujalle. Työpajassa on tarjolla kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia sekä vegaaninen päivällinen ja lounas lauantaina. Tapahtumapaikassa on mahdollista majoittua hengittelysalin lattialla (15€/yö, sisältää aamiaisen).


Kurssi siirretty! La 21.9. klo 9-21 PERHEKONSTELLAATIO -WORKSHOP, perheterapeutti Raija Rantola (Huom. kurssi järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana; seuraa kevätkauden ennakkotietoja)

Tutkimme konstellaatiomenetelmällä omia ylisukupolvisia tunteita ja tarinoita. Menetelmä on draamamenetelmä, jossa muut rakentavat sinun tarinasi ja sinä saat vain katsoa ja eheyttää omaa kokemustasi. Voit tulla tutustumaan, vaikka et halua tehdä omaa konstellaatiota, sillä osallistuminen muiden draamaan on yhtä kokemuksellista kuin oman draaman tutkiminen. Hinta 80 € (sis. alv). Tiedustelut ja ilmoittautuminen p.040 595 5801 tai info(at)debaatti.fi.


Ti 24.9. klo 18-19 SYKSYN HENKÄYS – ÄÄNIMATKA HILJAISUUTEEN (III), Myötävärähtely (ks. kuvaus edellä 12.9.)
Hinta: 20€/henkilö, 15€/opiskelijat, eläkeläiset, vähävaraiset. Maksu käteisellä. Mielellään tasaraha. Ilmoittautuminen Facebookissa yksityisviestillä Myötävärähtelylle tai sähköpostilla: myotavarahtely(at)gmail.com.


To 26.9. klo 18.30 GRAALIN TYÖSKENTELY, Tarja Salomaa. Sydänkeskuksen kehittyminen graaliksi, jonka kautta jumalallinen rakkaus virtaa ihmiseen. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. Lisää aiheesta: blogi-kirjoitus.


Su 29.9. klo 12-17 SADONKORJUUJUHLA
Myyntitorilla maan antimia, käden tuotteita, musiikkia ja arpajaiset. Puhvetissa hernekeittoa, konsapurilaisia (välissä härkäpapupihvi) ym. herkkuja. Navetta Kortteliravintolassa herkkuja ja kirpputori. Klo 14 päärakennuksen salissa Maritta Danielssonin luento: Oman tien löytäminen hyvinvointiin.
Torimyyntipöydät 20 €, varaukset p. 044 592 9324.

sivun alkuun