Tammikuu 2020

Kurssit ja tapahtumat

tammikuu | helmikuu | maaliskuu |huhtikuu | toukokuu


Ma 20.1. klo 18 Viisi tiibettiläistä, Maritta Danielsson, reikimaster

Viisi tiibetiläistä on menetelmä, jota munkit käyttävät Himalajan luostareissa energian lisäämisen ja henkisen kasvun tukena. Menetelmä käsittää viisi yksinkertaista liikettä, joita tehdään tietyssä järjestyksessä joka päivä. Liikkeet on helppo oppia ja ottaa käyttöön. Menetelmä edistää energian virtaamista kehossa. 

Liikesarja vaikuttaa chakrojen eli energiakeskusten toimintaan tasapainottaen niitä ja lisäten niiden pyörimisnopeutta. Menetelmän yksinkertaisuudesta huolimatta se on hyvin tehokas. Teho perustuu ikiaikaiseen tietämykseen ihmiskehon energiakeskuksista ja meridiaaneista. Kehon, mielen ja sielun tasapainoa ei saavuteta hetkessä. 

Kurssin tarkoituksena on opetella liikesarja, toistojen määrä ja hengittäminen. Kurssi kestää 10 vkoa. (Maanantaisin klo 18, viimeinen kerta 23.3.) Hinta 10 € / krt. Ilmoittaudu ma-pe klo 20-21 p. 044 200 4402 tai laita tekstiviesti.


To 23.1. klo 18-21 Maa-Ilma Tantran alkeisryhmän työpaja

Aiheena Yhteys. Tantrailtojen tarkoitus on tuoda henkiset käsitteet ja tantriset harjoitukset hyvin maanläheiseen ja helposti sisäistettävään muotoon.

Tervetulleita ovat kaikki sekä ensikertalaiset että tantraa jo aiemmin harrastaneet. Työpajat kerran kuukaudessa torstaisin klo 18-21. Hinta 20 € tai koko kevät 90 € (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautumiset: maailmatantra(a)gmail.com ; Lisätiedot: ks. kotisivut ; Facebook @maailmatantra


Pe-su 24.-26.1. (pe klo 16 – su klo 15 asti) Holotrooppinen hengitys, Holotrophic Breathwork Finland ry

Teemana Läsnäolo – Läsnäolo on kyky olla tietoinen hetkessä tapahtuvista asioista. Sitä harjoittamalla voimme tulla tietoisemmaksi ja hyväksyvämmäksi itseseämme ja ympäristöämme kohtaan. Teemme perjantaina ja sunnuntaina yksinkertaisia harjoituksia, joilla syvennämme läsnäolon taitoamme.

Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Läsnäololla on tärkeä osuus myös hengitystyöskentelyssä: hengittäjä pyrkii olemaan tietoinen sisäisestä maailmastaan ja kehostaan, ja tämän lisäksi seuraamaan niissä tapahtuvia spontaaneja impulsseja, sitter puolestaan antaa läsnäolemisen lahjansa parilleen. Kokemus molemmista rooleista on usein vaikuttava ja syvän merkityksellinen.

Tilaa on on noin 20 osallistujalle. Työpajassa on tarjolla kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia sekä vegaaninen päivällinen ja lounas lauantaina. Tapahtumapaikassa on mahdollista majoittua hengittelysalin lattialla (15€/yö, sisältää aamiaisen). Työpaja ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä.

Tarkemmat tiedot Facebookin tapahtumasivulla .

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€): Tavallinen: 230€ ; Opiskelija / työtön / eläkeläinen: 210€ (10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) Hinnat sis. 10% alv:in.

Voit maksaa halutessasi työpajan käteisellä. Tässä tapauksessa pyydämme, että maksat varausmaksun tilille ja lopun maksusta työpajaan saavuttaessa. Jos yövyt tapahtumapaikassa, maksu käteisellä rekisteröitymisen yhteydessä (15€/yö).

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua työpajaan, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä niin voimme katsoa miten voisimme edetä asian kanssa.

Huom. Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan voimakkaita tunteellisia ja fyysisiä kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko työpaja sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin.


Ma 28.1. klo 18 Reiki-ilta,  Maritta Danielsson, reikimaster

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat käyneet Reiki 1 ja Reiki 2 kurssin Usuin menetelmällä. Keskustellaan ja hoidetaan toisiamme. Voit ehdottaa aiheita ja ideoita. Tule tutustumaan ja viihtymään yhdessä. Hinta 10 € /krt. Ilmoittaudu ma-pe klo 20-21 p. 044 200 4402 / soitto tai tekstiviesti.


sivun alkuun