Syksyn 2019 kurssit ja tapahtumat -lista

Elokuu

Ti 20.8. klo 18-21 TANTRA, Maa-Ilma Tantra
Alkeisjatkoryhmän työpaja, aiheena omat rajat. Iltoihin ovat tervetulleita tantraa aiemmin harjoittaneet tai muuten itsensä kanssa tutkimusmatkaa tehneet. Uusi alkeisryhmä alkuvuodesta 2020.

Työpajat jatkuvat syksyllä kerran kuukaudessa (17.9., 22.10., 19.11 ja 10.12.) tiistaisin klo 18-21. Työpajojen hinta 20€/15€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautuminen sähköpostilla: maailmatantra(at)gmail.com

Maa-Ilma Tantran Turussa pidettävien tantrailtojen tarkoitus on tuoda henkiset käsitteet ja tantriset harjoitukset hyvin maanläheiseen ja helposti sisäistettävään muotoon. Ks. Facebook / Instagram.

Ti 28.8. klo 18-22 TIETOISEN HENGITYKSEN TYÖPAJA JA PYHÄN KAAKAON SEREMONIA, Paolo Da Floresta
The Sacred Breath Cacao Ceremony -ilta, jossa työskennellään yhdessä tietoisen hengityksen ja maan oman lääkkeen, kaakaon, kanssa. Illan läpi meidät ohjaa kokenut ja lämmin Paolo Da Floresta. Hän on jo vuosia kiertänyt ympäri maailmaa järjestäen tietoisen hyvinvoinnin työpajoja ja kursseja.

Tilaisuus on englanninkielinen, tulkkaus tarvittaessa. Tilaisuuteen mahtuu 12 henkilöä, osallistumismaksu 50 €. Ilmoittaudu 25.8. mennessä: mamamedicinemail(at)gmail.com . Tuothan oman joogamattosi, pari lämmintä vilttiä ja vesipullon. Saavuthan ajoissa.

Kaakao avaa sydänkeskusta, ja tietoisella hengitystekniikalla kuljetamme pranaa kehon eri osissa avaten siellä esiintyviä energiatukoksia. Tällä tekniikalla on usein erityyppisiä vaikutuksia ihmisestä riippuen. Se saattaa energisoida, rentouttaa, helpottaa henkisten tunnelukkojen käsittelyä ja toimia erinomaisena maskuliinisen ja feminiinisen energian tasapainottajana.

To 29.8. klo 18-20 MEEDIOTILAISUUS, Anu Väisänen ja Alan Graig
Rakkaudellisia viestejä henkimaailmasta (Navetan Vintti). Oviraha 20 €, Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys Ry. Yhdistys tarjoaa yrttiteen.

Syyskuu

Pe 6.9. klo 18-20.30 ŚRĪ RĀDHĀṢṬAMĪ JUHLA, Jay Govinda (Johannes Kurki)

Vietämme Veedisen kalenterin mukaista juhlapäivää – Śrī Rādhān pyhää ilmestymispäivää. Hän on Sri Krishnan rakkauden kohde ja jumalattarista korkein. Luvassa:

  • bhajanien ja mantrojen laulamista
  • luento illan aiheesta
  • prasadam (kevyttä vegetaarista syötävää)

Juhlatilaisuuteen on ilmainen sisäänpääsy.
Tiedustelut: puh. 045 7874 6232
Ilmoittautumiset (jotta tiedämme varata kyllin prasadaa!): jaygovinda108(at)gmail.com 

To 12.9. klo 18-19 SYKSYN HENKÄYS – ÄÄNIMATKA HILJAISUUTEEN (I), Myötävärähtely

Myötävärähtely on turkulainen äänimatkoja ja -rentoutuksia tekevä kollektiivi. Äänimatkalla soitamme muun muassa gongia, tiibetiläisiä äänimaljoja, pianoa ja kosheja. Käytämme myös ihmisääntä ja loopperia äänimaisemassa. Teemme alkuun rentouttavan hengitysharjoituksen, joka auttaa laskeutumaan hetkeen. Mukaan tarvitset joogamaton, viltin ja vesipullon. Muut äänimatkat tapahtuvat 16.9, 24.9. ja 1.10. #äänimatka #myötävärähtely

Hinta: 20€/henkilö, 15€/opiskelijat, eläkeläiset, vähävaraiset. Maksu käteisellä. Mielellään tasaraha! Ilmoittautuminen Facebookissa yksityisviestillä Myötävärähtelylle tai sähköpostiin myotavarahtely(at)gmail.com .

Musiikki ohjaa meitä erilaisiin maisemiin ja kokemuksiin; voimme sisäisessä maailmassamme nähdä värejä, muotoja, kokea hajuja ja makuja. Viritellä, käsittää ja viestiä erilaisia psyykkisiä merkityskokonaisuuksia. Rentoutua ja leikkiä. Tajunnan syvimmät kerrokset rakentuvat äänestä, värähtelyistä ja rytmistä. Ääni voi olla sisäisen maailman hallitsemisen ja jäsentämisen väline, jonka avulla voidaan avata väyliä ja mahdollistaa liikkuminen syvällisilläkin alueilla.

La 14.9. klo 18.00 TIETOKIRJAN JULKISTUSTILAISUUS, Päivi Ingrid Siren

& Turun päivän aaton juhla

Ohjelma: 

  • Alkumusiikkia
  • Tervetuliaispuhe
  • Kirjan esittely (Kirja on aihepiiriltään psykologinen ja filosofinen)
  • Hauska show-esitys: Miklun Music Show

Teetarjoilua pienen makean ja suolaisen purtavan kera sekä vapaata seurustelua, jonka aikana on mahdollisuus ostaa uutta kirjaa. Kirjan hinta on 30 euroa. (Maksu ainoastaan käteisellä ja mieluiten tasarahalla.) Tilaisuuteen ilmoittautuminen ei edellytä kirjan ostoa.

Varsinainen ohjelma kestää noin kaksi tuntia. Voit ottaa seuralaisen tai useamman mukaasi, kunhan ilmoitat etukäteen, kuinka monta henkilöä on tulossa. Ilmoittautumiset sähköpostitse viimeistään to 12.9. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. ing.rid(at)dnainternet.net

Jatkoille voimme siirtyä alakerran Navetta Kortteliravintolaan (josta mahdollista ostaa virvokkeita ja alkoholijuomia). Juhlikaamme iloisissa merkeissä Turun päivän aattoa! Tulethan ilman hajuvettä/partavettä. Asu on vapaa. Tilaisuus on maksuton.

Su 15.9 klo 11-18 TANTRINEN SYVÄSUKELLUS (I), Maa-Ilma Tantra
Aiheena kehollisuus. Pidempi kesto mahdollistaa syvemmän ja rauhallisemman matkan itseen sekä käsillä olevaan teemaan (välissä tauko ja omat eväät!). Hinta 65€/50€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittauminen sähköpostilla: maailmatantra(at)gmail.com
Syksyn 2019 aikana järjestetään kaksi muutakin syväsukellusta (20.10. ja 17.11.) – ks kurssilista.

Ma 16.9 klo 18-19 SYKSYN HENKÄYS – ÄÄNIMATKA HILJAISUUTEEN (II), Myötävärähtely
(ks. kuvaus edellä 12.9.) Hinta: 20€/henkilö, 15€/opiskelijat, eläkeläiset, vähävaraiset. Maksu käteisellä. Mielellään tasaraha. Ilmoittautuminen Facebookissa yksityisviestillä Myötävärähtelylle tai sähköpostiin myotavarahtely(at)gmail.com

Ti 17.9. klo 18-21 TANTRA, Maa-Ilma Tantra
Alkeisjatkoryhmän työpaja. Iltoihin ovat tervetulleita tantraa aiemmin harjoittaneet tai muuten itsensä kanssa tutkimusmatkaa tehneet.
Työpajojen hinta 20€/15€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautuminen sähköpostilla: maailmatantra(at)gmail.com

Ke 18.9. klo 18 PARANTAVIEN ENERGIOIDEN ILTA. Halukkaille henkiparannusta eri tekniikoin, ja voit halutessasi itse toimia parantajana muille. Olet myös tervetullut vain istumaan ihaniin parantaviin energioihin. Otamme vastaan kaukoparannuspyyntöjä! Vapaaehtoinen oviraha. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys Ry. Yhdistys tarjoaa yrttiteen. p. 044 783 3888, muut tiedot kotisivuilta.

To 19.9. klo 18.30 HENKINEN VALMENNUS APUNA ELÄMÄNTARKOITUKSEN LÖYTÄMISESSÄ, Päivi Ingrid Siren
Millä tavoin henkistä hyvinvointia voi parantaa valmennuksen avulla? Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. Ks. haastattelu Turun Seutusanomissa.

Pe-su 20.-22.9. HOLOTROOPPINEN HENGITYS & TRANCE DANCE -TYÖPAJA , Holotropic Breathwork -Finland
Pe klo 15-21, La klo 9-21, Su 9-14.30
Ks. kotisivut (englanniksi); Facebook.
Työpajassa sukelletaan mielen ja kehon syvyyksiin tanssin ja Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn avulla! Perjantaina antaudumme sisäiselle prosessille Trance Dance -menetelmän kautta, lauantaina annamme prosessin syventyä Holotrooppisella Hengitystyöskentelyllä. Sunnuntaina keskitymme integraatioon muun muassa rauhallisen tanssin keinoin. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa.

Työpaja ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä tai tanssimisesta.
Hinta (sis.  varausmaksun 50€): 250€ / Earlybird 220€ (ilm. 31.8. mennessä); Opiskelija / työtön / eläkeläinen: 220€ / Earlybird 190€ (ilm. 31.8. mennessä); 10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille.  Hinnat sisältävät 10%alv:in.
Näin varaat paikkasi työpajaan:
1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake [Google docs] Paikkasi työpajassa on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun tai koko työpajan hinnan.
2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta. Tarkemmat ilmottautumis-, kurssi- ja maksutiedot Facebook-sivuilta.

Tilaa on noin 20 osallistujalle. Työpajassa on tarjolla kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia sekä vegaaninen päivällinen ja lounas lauantaina. Tapahtumapaikassa on mahdollista majoittua hengittelysalin lattialla (15€/yö, sisältää aamiaisen).

La 21.9. klo 9-21 PERHEKONSTELLAATIO -WORKSHOP, Raija Rantola
Tutkimme konstellaatiomenetelmällä omia ylisukupolvisia tunteita ja tarinoita. Menetelmä on draamamenetelmä, jossa muut rakentavat sinun tarinasi ja sinä saat vain katsoa ja eheyttää omaa kokemustasi. Voit tulla tutustumaan, vaikka et halua tehdä omaa konstellaatiota, sillä osallistuminen muiden draamaan on yhtä kokemuksellista kuin oman draaman tutkiminen. Hinta 80 € sis. 24 % alv. Ilmoittaudu info(at)debaatti.fi tai p.040 595 5801.

Ti 24.9. klo 18-19 SYKSYN HENKÄYS – ÄÄNIMATKA HILJAISUUTEEN (III), Myötävärähtely (ks. kuvaus edellä 12.9.)
Hinta: 20€/henkilö, 15€/opiskelijat, eläkeläiset, vähävaraiset. Maksu käteisellä. Mielellään tasaraha. Ilmoittautuminen Facebookissa yksityisviestillä Myötävärähtelylle tai sähköpostiin myotavarahtely(at)gmail.com

To 26.9. klo 18.30 GRAALIN TYÖSKENTELY, Tarja Salomaa. Sydänkeskuksen kehittyminen graaliksi, jonka kautta jumalallinen rakkaus virtaa ihmiseen. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. Ks. aiheesta blogi-kirjoitus.

Su 29.9. klo 12-17 SADONKORJUUJUHLA
Myyntitorilla maan antimia, käden tuotteita, musiikkia ja arpajaiset. Puhvetissa hernekeittoa, konsapurilaisia (välissä härkäpapupihvi) ym. herkkuja. Navetta Kortteliravintolassa herkkuja ja kirpputori. Klo 14 päärakennuksen salissa Maritta Danielssonin luento: Oman tien löytäminen hyvinvointiin.
Torimyyntipöydät 20 €, varaukset p.044 592 9324.

Lokakuu

Ti 1.10. klo 18-19 SYKSYN HENKÄYS – ÄÄNIMATKA HILJAISUUTEEN (IV), Myötävärähtely (ks. kuvaus edellä 12.9.)
Hinta: 20€/henkilö, 15€/opiskelijat, eläkeläiset, vähävaraiset. Maksu käteisellä. Mielellään tasaraha! Ilmoittautuminen Facebookissa yksityisviestillä Myötävärähtelylle tai sähköpostiin myotavarahtely(at)gmail.com .

To 3.10. klo 18.30 AURATRANSFORMAATIO, Kati Heikkinen
Kerran elämässä tehtävä energiahoito, joka päivittää aura- ja energiajärjestelmämme uuden ajan energioihin. Se saa aikaan pysyvän, tietoisuutta laajentavan muutoksen, vahvistaen yhteyttä karisman, ajattelun, intuition ja fyysisen toiminnan välillä. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. Ks. lisätiedot.

La 5.10. klo 10-18 REHELLISYYSPÄIVÄ, Seán Middleton & Essi Tolonen

Sinulle rehellisyyspäivä on mahdollisuus olla oma itsesi ja kertoa, miltä sinusta tuntuu sekä mitä haluat, juuri nyt.  Päivän aikana löydät ja havannoit omia tapojasi rajoittaa ja pitää ”mölyt mahassa” eli mikä saa sinut hiljenemään. Rehellisyyden ilmapiirissä voit turvallisessa ympäristössä mennä omien mukavuusrajojen ulkopuolelle ja kohdata itsessä nousevia tunteita ja uskomuksia sekä päästä kosketuksiin kehossasi olevien tuntemusten kanssa. Tervetuloa ensikertalaiset ja asiaa enemmän harrastaneet. 

Seán Middleton on harjoittanut ja opiskellut Radikaalia rehellisyyttä omassa elämässään 4 vuoden ajan ja on valmistumassa Radikaali rehellisyys -ohjaajaksi. Naurujooga- ja ilmaisukouluttajana tunnettu Essi Tolonen on Seánin kihlattu ja toimii apujärjestäjänä sekä on opiskellut radikaalia rehellisyyttä reilun vuoden. Rehellisyyspäivä on englanniksi ja apua saa kääntämiseen, mutta koko päivän kestävää tulkkausta ei ole. Välttävä englanninkielen ymmärrys on riittävä sekä teemme myös osan harjoituksista suomeksi.

Hinta 90€ (ota yhteyttä, jos raha on ongelma sinulle). Tiedustelut ja ilm. p. 050 370 0338 tai sähköpostilla essi.tolonen(at)naurujooga.fi
sean@middleton.de

To 10.10. klo 18.30 LUONNON HENKINEN AUTTAMINEN, Riitta Wahlström
Intentioiden ja seremonioiden suuri merkitys. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. Ks. lisätiedot.

To 17.10. klo 18.30 MIKÄ IHMEEN PROGRESSIIVINEN KUU? Johanna Karpov
Tiedätkö, minkälaista sisäistä vuodenaikaasi elät? Mahdollisuus henkilökohtaiseen astrologiseen istuntoon 17.10. ja 18.10., ajanvaraus p. 041 502 1669. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. Ks. lisätiedot.

Su 20.10. klo 12-19 TANTRINEN SYVÄSUKELLUS (II), Maa-Ilma Tantra
Työpaja pariskunnille, voit tulla myös ystäväsi kanssa. Pidempi kesto mahdollistaa syvemmän ja rauhallisemman matkan itseen sekä käsillä olevaan teemaan (välissä tauko ja omat eväät!). Hinta 65€/50€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautumiset sähköpostilla maailmatantra(at)gmail.com .

Ti 22.10. klo 18-21 TANTRA, Maa-Ilma Tantra Alkeisjatkoryhmän työpaja. Iltoihin ovat tervetulleita tantraa aiemmin harjoittaneet tai muuten itsensä kanssa tutkimusmatkaa tehneet. Työpajojen hinta 20€/15€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautumiset sähköpostilla maailmatantra(at)gmail.com

To 24.10. klo 18.30 IHMISEN OLEMUS, Pentti Paakkola
Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry.

To 31.10 klo 18.30 MILLAISET VOIMAT OHJAAVAT MEITÄ?  Seija Aalto ja Seppo Ilkka Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. Ks.  lisätiedot.

Marraskuu

La 2.11. klo 11-17, ONNISTUNUT IKÄÄNTYMINEN -kurssi, Deeana Lehtinen (toimintaterapeutti, hyvinvointivamentaja ja terveysliikuntaohjaaja)
Monipuolinen hyvinvointivalmennuskurssi, jossa otetaan huomioon ikääntymisen kaikki ulottuvuudet: fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen. Kurssi sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Oman hyvinvoinnin edistämiseksi aina voi ja kannattaa tehdä jotain. Kurssi sopii myös ammattilaisille ja läheisille, jos asiakkaan tai läheisen hyvinvointia halutaan tukea monipuolisin keinoin. Kurssin hinta: 88 € (sis. alv. + kahvi / tee ja pientä purtavaa).  Ilmoittautumiset sähköpostilla, coachingandtherapy(at)gmail.com.

Kurssilla opit yksinkertaisia ja tehokkaita keho-mieli menetelmiä, joiden avulla voit onnistuneesti edistää omaa terveyttä, onnellisuutta ja hyvinvointia. Mm. tutustutaan hyvinvoinnin tieteelliseen kaavaan, toiminnallisiin hyvinvointimenetelmiin (kuten aivojumppaan kognitiivisten taitojen ylläpitämiseksi) ja tehokkaisiin itsehoitomenetelmiin (kuten Ayurvedaan ja meridiaanivenyttelyyn energisyyden lisäämiseksi).

To 7.11. klo 18.30 ISENHEIMIN ALTTARITAULU, Reijo Oksanen
Ainutlaatuinen taideteos, joka kertoo kristillisen elämän pääkohdat. Isenheimin alttaritaulu syntyi v.1516 sairaanhoitoon erikoistuneen Antoniittien katolisen veljeskunnan toimesta sairaiden parantamista varten. Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry.

La-su 9.-10.11. HOLOTROOPPINEN HENGITYS & TRANCE DANCE -TYÖPAJA , Holotropic Breathwork -Finland Holotrooppisen hengityksen työpajaan jo aiemmin osallistuneille tarkoitettu syventävä viikonloppu. Lisätiedot ja ilmoittautuminen ottamalla yhteyttä järjestäjään. Ks. kotisivut (englanniksi); Facebook -sivut.

Ke 13.11.2019 klo 18 TRANSSI-ILTA. Tutustumme tietoisuuden tiloihin, joissa koemme henkimaailman ja auttajiemme läheisyyden. Ilta sopii kaikille. Vapaaehtoinen oviraha. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys ry. Yhdistys tarjoaa yrttiteen. Yhteystiedot yhdistyksen kotisivuilta.

To 14.11. MUINAISEN EGYPTIN PYRAMIDIT, TEMPPELIT JA HENKINEN VIISAUS,  Lasse Aitokari
Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. Ks. lisätiedot.

La 16.11. klo 13-14.30 KIINALAINEN LÄÄKINTÄVOIMISTELU (Tai Chi), kiinalainen lääkäri Fan Lang
Kevyttä liikuntaa seisaallaan tehden. Tärkeää tietoa pätevässä ohjauksessa, ei vaadi aikaisempaa opiskelua. Osallistuminen 5 €, jäsenille ilmainen. Ilmoittautumiset ja tiedustelut p. 050 346 0369 tai aiviaojala(at)gmail.com Suomi – Kiina Seura ry., Turun osasto

Su 17.11. klo 12-19 TANTRINEN SYVÄSUKELLUS (III), Maa-Ilma Tantra (Aihe julk. myöh.) Pidempi kesto mahdollistaa syvemmän ja rauhallisemman matkan itseen sekä käsillä olevaan teemaan (välissä tauko ja omat eväät!).
Hinta 65€/50€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset) Ilmoittautuminen sähköpostilla: maailmatantra(at)gmail.com .

Ti 19.11. klo 18-21 TANTRA, Maa-Ilma Tantra Alkeisjatkoryhmän työpaja. Iltoihin ovat tervetulleita tantraa aiemmin harjoittaneet tai muuten itsensä kanssa tutkimusmatkaa tehneet. Työpajojen hinta 20€/15€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautuminen sähköpostilla maailmatantra(at)gmail.com .
Uusi alkeisryhmä alkuvuodesta 2020.

To 21.11. klo 18.30 ONNISTUNUT IKÄÄNTYMINEN, Deeana Lehtinen
Miten ikääntyä onnistuneesti fyysisesti, psyykkisesti ja sosiaalisesti? Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry. Ks. lisätietoja.

Pe 22.11. klo 17-19 MUINAINEN ÄÄNI –laulutyöpaja, Magdalena Molsä
(Laulutyöpaja: 90 min + jakamispiiri) Muinainen ääni- työpajassa käymme läpi lauluasentoa, hengitystekniikkaa ja teemme lämmitteleviä äänenavausharjoituksia. Tunnustelemme miten oma keho toimii, mitkä ovat lauluinstrumenttimme eri osa-alueet ja tutustumme kehoresonanssiin. Jaamme myös keskenämme pitäen tilaa toisillemme, kuuntelemme ja tulemme kuulluiksi. Lähdemme improvisoimaan, leikkimään ja liikkumaan sekä maalailemaan yhdessä äänimaisemaa ryhmässä. Kun luomme yhdessä turvallisen ja sallivan tilan, voivat äänemme myös vapautua.#laulutyöpaja

Yhteislaulu on syvää kommunikointia. Laulu on luultavasti ollut kaikkein vanhin keino ilmaista musiikin kautta tunteita ja tarinoita. Sanattoman laulun on arveltu muotoutuneen osaksi ihmislajin kommunikointia 1,5 miljoonaa vuotta sitten. Laulamisen kauneuden ja mystisyyden voi meistä jokainen löytää. #muinainenääni

Hinta: 40€. Tarjous: tuo kaksi kaveria ja saatte alennetun lipun 30e/henkilö. Kurssi sopii kaikille tasoille! Ilmoittautuminen sähköpostilla: vaskilintumusic(at)gmail.com tai yksityisviestillä.

Magdalena Mölsä aloitti musiikillisen polkunsa Kansallisoopperassa lapsena. Hän kiinnostui uudelleen musiikista, äänenkäytön parantavista ja terapeuttisista vaikutuksista v. 2017 ollessaan Etelä-Amerikassa, missä tutustui erilaisiin seremoniallisiin parannuslauluihin ja musiikin tajunnantiloihin vaikuttavaan väkevään voimaan. Häntä inspiroi kaksikulttuuriset juurensa, joissa yhdistyy Etelä ja Pohjoinen, sekä yleismaailmalliset sieluun kurottavat muinaiset alkukantaiset äänimaisemat. Hän tekee musiikkia Vaskilintu nimellä ja on mukana Myötävärähtely nimisessä kollektiivissa. #vaskilintu

La 23.11. klo 10.30 – 17.00, Navetan Vintti. KÄSI KÄDESSÄ HENKIMAAILMAN KANSSA, Irene Nadén Ks. Irenen kotisivut.
Toivottu harjoittelupäivä. Vahvuutta herkkyyteen, luottamusta viestinvälitykseen. Niin vasta-alkajat kuin konkaritkin ovat lämpimästi tervetulleita nauttimaan sekä harjoituksista että vapautuneesta tunnelmasta!
Kurssin hinta 72 €/jäsenet ja 77 €/ei jäsenet. Pe 8.11.2019 mennessä sitovat ilmoittautumiset p. 044 783 3888 (iltaisin, myös tekstiviestit) tai sähköpostilla: henkisyys.thky(at)gmail.com. Kurssimaksu tilille TSOP FI89 5710 0440 1557 52 / Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys ry.     

Su 24.11. klo 11.00 – 16.30 YKSITYISISTUNTOJA, Irene Nadén
Pe 8.11.2019 mennessä sitovat varaukset yhdistyksen numeroon 044 783 3888 (iltaisin) ja maksu (60 €) yhdistyksen tilille TSOP FI89 5710 0440 1557 52. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys ry. Yhdistyksen kotisivut.

Ti 26.11. klo 18.30, AURATRANSFORMAATION esittely, Kati Heikkinen
Lisätiedot: AuraTransformaation™ virallisilla nettisivuilla  ja omilla nettisivuillani
AuraTransformaatio™ on kerran elämässä tehtävä energiahoito, joka päivittää aura- ja energiajärjestelmämme uuden ajan energioihin. Hoidon aikana keho, mieli ja energiajärjestelmäämme yhdistetään kaikki meihin kuuluva henkienergia jonka kykenemme hoidon aikana vastaanottamaan.
 
Henkienergiamme integroituu järjestelmäämme niin, että siitä eteenpäin keho, mieli ja energiamme värähtelevat kaikki samalla taajuudella. Se saa aikaan pysyvän, tietoisuutta laajentavan muutoksen, vahvistaen yhteyttä karisman, ajattelun, intuition ja fyysisen toiminnan välillä. 

Hoito vahvistaa henkilökohtaista energiakenttäämme. Tämä auttaa meitä selviytymään päivittäisestä elämästä paremmin sekä helpottaa suhtautumista ympäristöstä tulevia pieniä ja suuria haasteita kohtaan. Energia ei enää tuhlaannu tiedostamattomalla tasolla vaikuttaviin asioihin, jotka aikaisemmin olivat ristiriidassa oman tahtomme kanssa. Kristallienergian avulla meidän on mahdollista saavuttaa syvä sisäisen tasapainon.

Ke 27.11.2019 klo 18 JOULUJUHLA, SHAMAANIRUMPUMATKA
Joulutohinan keskellä olet sydämellisesti tervetullut rauhoittumaan ja voimaantumaan maagiselle rumpumatkalle. Matkanjohtajana toimii monipuolinen henkisen tien kulkija HeidiMaria Karlsson. Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys ry. Yhdistyksen kotisivut.

To 28.11. klo 18.30 MENETELMIÄ HENKISTEN KYKYJEN KEHITTÄMISEEN, Ylar Lindepuu Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry.

La-su 30.11.-1.12. klo 12-17 WERBECK-LAULU -kurssi, Markku Lulli-Seppälä
Lauluäänen vapauttamisen tie. Harjoitellaan äänenmuodostusta Valborg Werbeck-Svärdströmin kehittämällä menetelmällä. Kun ääntä ei”tehdä” tai pakoteta, vaan poistetaan esteet sen syntymiselle, saadaan aikaan kokemus soivasta tilasta ja laulaminen käy helpoksi, kauniiksi ja ääntä rasittamattomaksi. Sopii vasta-alkajille sekä laulamista harrastaneille. Ammattilaulajakin löytänee laulamiselleen uuden suunnan ja uusia virikkeitä. Hinta 60 €, sis. ruokailut. Tied. ja ilmoitt. p. 044 592 9324.

Joulukuu 

Pe 6.12. klo 12-17 JOULUMARKKINAT – Joulunavaus Navetassa
Kaikkea hyvää ja kaunista pöytään ja pukinkonttiin. Jouluista musiikkia. Joulupuuroa ja muuta hyvää puhvetissa. Myyntipöydät 20 €, varaa ajoissa p. 044 592 9324.

Ti 10.12. klo 18-21 TANTRA, Maa-Ilma Tantra Alkeisjatkoryhmän työpaja (aihe julk. myöhemmin) Iltoihin ovat tervetulleita tantraa aiemmin harjoittaneet tai muuten itsensä kanssa tutkimusmatkaa tehneet. Työpajojen hinta 20€/15€ (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset). Ilmoittautuminen: maailmatantra(at)gmail.com
Uusi alkeisryhmä alkaa alkuvuodesta 2020.

To 12.12. klo 18.30 UUDEN TESTAMENTIN SALAINEN KIELI, Matti Kuusela
Mitä tavallisiltakin näyttävät sanat tarkoittavat henkisesti? Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry.

Ke 18.12. klo 18 TALVIYÖN AURINKO –  Aurinkokuoron joulujuhla
Äänenavaus yhdessä Werbeck-menetelmällä, Aurinkokuoro, yhteislaulua. Jouluista maistuvaista ja kahvipöytä katettuna. Oviraha 7 € sis. tarjoilun. Ilmoitathan tulostasi p. 044 592 9324.

To 19.12. klo 18.30 JOHDATUS BHAGAVAD GITAN FILOSOFIAAN, Petri Jokela Sisäänpääsymaksu 6 €, jäsenet 3 € (sis. yrttiteen), Turun henkinen keskus ry.