Luontaishoitolan palvelutarjonta

Luontaishoidot, konsultaatiot ja muut hyvinvointipalvelut

Huomioi, että COVID-19 epidemian aikana luontaishoitolan tavallisesti tarjoamia palveluita on saatavilla rajoitetusti. Hoidon tai konsultaation mahdollisuus vaihtelee tässä tilanteessa tapauksittain. Lisää tietoja saat ottamalla yhteyttä suoraan kyseisen palvelun tarjoajaan. Yhteystiedot löytyvät listasta.


Astrologia

Astrologinen kartta on työväline, jonka avulla voidaan saada vihjeitä ihmisyksilön luonteesta, taipumuksista ja elämänkulusta. Astrologia sopii itse- ja ihmistuntemuksen lisäämiseen. Lisäksi sillä on käyttöä mm. erilaisissa valinta- ja kriisitilanteissa sekä ihmissuhdeongelmissa.


Bioenergia-informaatiokentän oikaisu

Bioenergiahoito korjaa hoidettavan energiakentän ja nostaa samalla energian tasoa ja laatua. Olo on rentoutunut ja rauhallinen. Hoidon aikana parannettava voi nähdä visioita menneisyydestä tai tulevaisuudesta sekä ottaa vastaan informaatiota arkitasoa korkeammalta tasolta. 


Energiahoito

Energiahoito auttaa ihmistä saamaan kosketuksen omaan inspiraation lähteeseensä antaen suuntaa ja rohkeutta. Sen tehtävänä on puhdistaa, eheyttää ja harmonisoida ihmisen energiajärjestelmä niin, että hänen oma parannusjärjestelmänsä aktivoituu.

 •  Risto-Matti Rantanen 
  +358  (0)50 521 0210
  Lisätiedot, ks. kotisivut

Fytoterapiahoidot

Jalkojen ja kasvojen hoito sisältää yrttijalkakylvyn, jalkojen savikuorinnan sekä kasvojen ja jalkojen yrttiöljyhieronnan. Hoitoon sisältyy puhdistava yrttitee.

Kuumakivihieronta yrttiöljyllä on lämmittävä ja rentouttava. Yrttipohjaiseen hierontaöljyyn on mahdollista saada mukaan myös eteerinen tuoksu.

Ks. myös Yrttikonsultaatio.


Henkiparannus

Henkiparannuksessa välitetään parantavaa voimaa korkeimmalta. Lopputulos on aina korkeimman käsissä.

 • Kirsi Laine +358 (0)40 861 1324
  Lisätiedot ks. kotisivut

Intuitiivinen hieronta

Koko kehon hieronta, rentouttavan tai energisoivan öljyn kanssa. Hieronnan aikana saa keho/auraluennan, joka kertoo hieman mitä keho ja mieli työstää, ja esim. mitkä elementit ovat pinnalla.


Intuitiivinen kehoterapia

Intuitiivisen kehoterapian tavoite on aukaista tunnelukkoja ja vapauttaa ihmisen henkisiä voimavaroja kehotyöskentelyn kautta. Intuitiivinen hoitaja löytää kullekin asiakkaalle ja jokaiselle hoitotapahtumalle omat menetelmänsä.

 • Risto-Matti Rantanen 
  +358  (0)50 521 0210
  Lisätiedot, ks. kotisivut .

Lymfahoito

Lymfahoito on kevyttä sively- ja pumppaushierontaa, jolla kiihdytetään lymfa- eli imusuonten toimintaa. Neste ja kuona poistuvat, keho rentoutuu ja solutoiminta elpyy. Hoitokohteita: turvotukset, säärihaavat, kuolio, krooniset tulehdukset (poskiontelo), iho-ongelmat, venähdykset, säryt, reuma, fibromyalgia, unettomuus sekä leikkausten esi- ja jälkihoito.


Naprapatia

Naprapatia on nikamien, nivelten ja niitä yhdistävien pehmytkudosten tutkimus- ja hoitomuoto. Käsittely on pehmeää ja kivutonta liikehoitoa (manipulaatio), jolloin esim. lukkiutunut nikama saatetaan liikkuvaksi. Tyypillisiä nikamalukkiutumisoireita ovat päänsärky, niskakipu, käsien ja jalkojen puutuminen (iskiasoireet), rinta- ja selkäkivut sekä suolistohäiriöt.


Parisuhde- ja seksuaaliterapia

Läheisten ihmissuhteiden suoma ”hoivaava lohtu” suojaa sekä fyysiseltä että psyykkiseltä sairastumiselta. Se lisää myös vastustuskykyä. Tunnekeskeisessä pariterapiassa tarkastellaan, miten ihmiset ovat suhteessa toisiinsa ja millä tavoin heitä voidaan parisuhteen kriisiydyttyä auttaa löytämään uutta yhteyttä. Tunnekeskeinen pariterapeutti auttaa paria muuttumaan niin, että kumpikin vahvistuu ja tulee ravituksi tässä prosessissa. Pariterapian keinoja sovelletaan myös entistä enemmän ”yksilöllisten” ongelmien hoidossa.

Seksuaaliterapialla pyritään löytämään vastauksia seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin ja ratkaisuja parisuhdeongelmiin. Sen avulla pyritään auttamaan mm. sairauden aiheuttaessa ongelmia, seksuaalisissa itsetunto- ja sukupuoli-identiteettikysymyksissä. Terapian tavoitteena on auttaa asiakasta ja/tai paria tulemaan tasapainoiseksi ja eheäksi, se soveltuu kaiken ikäisille ihmisille. Vastaanotolle voit tulla yksin tai kumppanisi kanssa. Seksuaaliterapia tapahtuu lämminhenkisesti luottamuksellisen keskustelun keinoin.


Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus perustuu vanhoihin kansanparannusperinteisiin. Se on kokonaisvaltainen mobilisaatiohoito, jolla voidaan hoitaa kaikenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia tehokkaasti ja kivuttomasti. Perinteisen jäsenkorjauksen tavoitteena on asiakkaan elintoimintojen palauttaminen normaaliin tilaan hoitamalla hänen tuki- ja liikuntaelimistössään olevia poikkeavuuksia ja epätasapainotiloja kehon ja nivelten liikeratoja hyväksi käyttäen.


Qi-terapia

Qi-terapia on kokonaisvaltaista käsittelyä vaikuttaen parantavasti yleiseen hyvinvointiin, kipuihin sekä kehon ja mielen tasapainoon. Se toimii tehokkaasti kroonisten jännitysten ja stressitilojen purkamisessa. Käsittelyllä tehdään mm.

– Asentovirheiden korjausta ja kipujen poistoa
– Energiakehon kautta fyysisen kehon hoitoa
– Tunnelukkojen aukaisua, uudelleenohjelmointia

 • Sini Rantamaa
  +358 (0)40 560 3649
  Kehonhuolto HetQi kotisivut

Rosen-terapia

Rosen-hoito on kehollinen käsittely, jonka aikana asiakas voi keskittyä kehonsa kuuntelemiseen uudella tavalla. Se on tervetullut pysähdys kiireisen arjen keskelle ja tarpeellinen muistutus siitä, että olemme enemmän kuin pää ja aivot. Se mahdollistaa kehon toimintoihin vaikuttavien tunnelukkojen avaamista. Ks. lisätietoja Rosen-metodista.


Selvänäköinen auralukemus

Auralukemuksessa katsotaan luettavan energiakentässä olevaa informaatiota koskien hänen tällä hetkellä työstämiään asioita. Tieto välitetään luettavalle mm. symbolisin kuvin. Lukemuksesta voi olla apua elämän kriiseissä ja käännekohdissa.


Selvänäköisistunto

Omat kysymyksesi otetaan huomioon. Ne voivat olla suhteista, työasioista, opiskelusta, terveydestä sekä laajasti henkisistä koetuksista tai kokemuksista. On myös mahdollista syventyä aikaisempiin elämiin ja yhteyteen henkioppaitten kanssa. Saat tarvittaessa työvälineitä käyttää omia voimavarojasi.


Shamanistinen hoito

Shamanistisen hoidon aihe voi liittyä mihin tahansa asiaan, johon kaipaat elämässäsi selkeyttä, voimaa ja tukea. Onko sinulla ehkä toistuvia ongelmia, kroonisia vaivoja tai voimattomuutta? Onko elämäsi suunta hukassa? Tunnetko itsesi tasapainottomaksi tai onko sinulla muutoksia elämässäsi? Hoidot nojautuvat perinteisiin shamanistisiin menetelmiin, kuten sielunpalautukseen, voimanpalautukseen, puhdistamiseen ja poistamiseen sekä kuoleman ja elämän kanssa työskentelyyn. Hoitotyöskentelyn pohjana toimivat shamanistinen näkeminen sekä rumpu ja ääni. Kysy myös rumpupiirejä, kursseja sekä seremonioita!


 Suomalainen kukkaterapia

Kukkatipat hoitavat kokonaisvaltaisesti koko olemustamme. Ne vaikuttavat mielialaa kohottavasti. Kukkaterapialla voidaan vaikuttaa psyyken kaikkiin tasoihin; niillä on tasapainottava ja kielteisiä tuntemuksia heikentävä vaikutus. Kukkatipat sopivat esimerkiksi tunne-elämän tasapainottamiseen, elämän muutosvaiheisiin, stressin hallintaan, uupumukseen, masentuneisuuteen, jännittyneisyyteen, pelokkuuteen ja itsetunnon ongelmiin. Kukkaterapia sopii hyvin tukemaan muita hoitomuotoja. 


Tarot-tulkinta

Kaipaatko selkeyttä elämääsi? Tarot-kortit sisältävät erilaisia symboleita ihmiselämästä ja sen tapahtumista. Ne ovat ikivanha viisauden lähde. Tarot-tulkinta voidaan tehdä haluamastasi aiheesta tai tarkastella elämäntilannettasi ihan yleisellä tasolla. Teen tulkinnat lämminhenkisesti ja sinun omaa sisäistä ääntäsi tukien. Käytän tulkinnoissa Oshon Zen-tarotkortteja, jotka näyttävät sinulle niin tilanteesi vahvuudet kuin haastekohdatkin.


Voicemassage

Äänen rasittumiseen on usein syynä kiristyneet lihakset ja väärä äänenkäyttö. Voicemassagessa eli äänihieronnassa äänentuottoon liittyvät lihakset rentoutetaan ja opetetaan ihminen samalla tunnistamaan omat lihaksensa ja niissä olevat virhetoiminnot. Näin hoidon vaikutukset jäävät pysyviksi.


Yrttikonsultaatio

Haluaisitko tasapainottaa terveyttäsi yrttien avulla? Konsultaatio koostuu kahdesta käyntikerrasta, joiden aikana kartoitetaan asiakkaan tilanne, käydään tulokset läpi ja laaditaan hoitosuunnitelma, joka sisältää suositellut yrtit sekä kotihoito-ohjeet. Konsultaation pohjalta voidaan myös suunnitella sinulle sopiva ulkoinen yrttihoitokokonaisuus. Hoidoissa käytetään pääosin puhtaita, suomalaisia villiyrttejä.


Äitiys- ja perhe- sekä synnytysvalmennus

Onko edellisestä synnytyksestä jäänyt pelkoja vai oletko ensisynnyttäjä ja tuleva synnytys jännittää? Tule yksin tai kumppanisi kanssa keskustelemaan luottamuksellisesti, pyrkimyksenä lieventää jännitystä ja pelkotiloja. Tavoitteena luoda pohja mahdollisimman hyvälle uudelle synnytyskokemukselle tai aikaansaada rauhallinen mieli, jotta voit nauttia perhe-elämästä. Kanssani voit myös keskustella synnytyskivunhoitoon liittyvistä asioista.

 

sivun alkuun

Konsan Kartano | Turun Luontaishoitola 
Virusmäentie 9 | 20300 Turku FI | Kartta
+358 44 592 9324 | info(at)konsankartano.eu