Perinne- ja kulttuuriyhdistys

Konsan perinne- ja kulttuuriyhdistys ry:n toimintaan on kuulunut Konsan tilan perinnetiedon vaalimisen ohella mm. teatteritoimintaa ja kalevalaisten perinteiden elvyttämistä. Yhdistys julkaisee kahdesti vuodessa ilmestyvää Sateenkaarisanomat -lehteä.

Konsan Kartanolla vietetään Kylvöjuhlaa toukokuun lopussa ja Sadonkorjuujuhlaa syyskuussa pienmarkkinoiden muodossa, musiikkiesitysten kera.


Tulossa

Su 24.5. klo 12-17 Kylvöjuhlat

Myyntitorilla maan antimia ja käden tuotteita, musiikkia, arpajaiset. (Myyntipöydät 20 €, varaukset p. 044 592 9324) Puhvetissa hernekeittoa, konsapurilaisia (härkäpapupihvillä) ym. herkkuja.

Klo 14 päärakennuksen salissa Maritta Danielssonin luento: Minä hyvinvoivana ihmisenä arkipäivässä – keinoja kunnon ja tasapainon ylläpitämiseen (10 €). Navetta Kortteliravintolassa herkkuja kotiin vietäväksi ja paikan päällä syötäväksi. Samaan aikaan Raunistulan kaupunginosapäivänä pihakirppistapahtuma (ks. www.raunistula.fi)


Syksyn 2019 Sadonkorjuujuhlan kuvagalleria

Virusmäentien tiekyltti ja Sadonkorjuujuhlien juliste Konsan Kartanon päärakennuksen ulkoseinässä. Oikealla puunoksien ympäröimä kärkikolmio Konsantien risteyksessä .